Tired!

Ingen överraskning där! Trött som få på tisdagar... Undrar varför egentligen? Jobbar ju inte ihjäl mig direkt men det är väl det att klockan ringer liite för tidigt kanske?!

Idag tog jag en promenad till Apoteket för att köpa nya stödstrumpor. Lika bra det eftersom det var den enda medicinen som jag fick tips om... Köpte tre olika sorter - för 400 spänn! Hallå! Tre par strumpor för 400??? Vad säger man?

Dyrgripar!

Idag är en bra dag! Kram alla

Skulle det inte lika gärna...

...kunna vara måndag hela veckan?! Ja och fredag såklart... Tycker ibland att det är måndag/fredag hela tiden =P

Idag har jag varit till tant doktorn. Trodde ju att det skulle vara bättre med en kvinnlig läkare men den här tics-damen har vi varit med om förut och uppfattningen om henne blev inge bättre idag... Tog lite prover som visade - ingenting... Det var ingen propp som vi alla misstänkt (lite skönt i och för sig men då hade man ju i alla fall vetat). Så jag skulle vänta någon vecka (har ju bara sett ut så här sen i våras!) ha foten högt så ofta jag kunde (been there) och köpa stödstrumpor (done that)! Inget nytt med andra ord. Lika ovetande om vad som är fel som förut... Jaja vad är väl en bal på slottet ;-)

Har varit på Core nu på kvällen och sedan fått lite middag i magen. Precis som vanligt på måndagar med andra ord. Skulle vilja gå på Yoga (vanlig alltså) nu till kvällen men det känns lite överkurs... Cyklade ju i morse också! Men sen finns det inget mer Yoga-pass (förutom ashtanga på fredag) som passar i tid så det är ju lite synd.

Idag är en bra dag. Kram alla

Söndag morgon...

...eller ja morgon och morgon... Kanske ska ändra rubriken till Söndag förmiddag istället...

En mysig söndag med familjen står på schemat idag. En tur till Smedjebacken har precis blivit inplanerad så det blir inte att hänga hemma hela dagen =)

Tjejerna har gett sig ut på kund-jakt och jag och Albin sitter och kollar på Saltkråkan! Faen vad rolig farbror Melker är! Just nu är Pelle utte och skutter revar ;-)

Idag är en bra dag. Kram alla



Vinst

Jo faktiskt! Dom vann för andra gången idag! Slog minsann Mockfjärd med 2-0 och jag kan stolt konstatera att vår Bella höll nollan när hon stod första halvlek och gjorde första målet i andra! Grattis till en helt suverän match!

Idag tog vi farväl av Loppis på Timmervägen för den här gången. Fick in en rejäl slant idag =) Har självklart grejer kvar men det får stå nerpackat tills vi tar oss tid att köra iväg till Myrorna eller liknande. Eller så kanske - bara kanske - så kan vi stå på Loppis igen någon gång i framtiden och då kan vi ju slänga med det som blivit kvar...

Nu är det lördagsmys med allt vad det innebär - godis, film och faktiskt lite ostbågar! Mumsmysigt!

Idag är en bra dag. Kram alla

Ashtanga-yoga...

...är definitivt inget för mig! Det var verkligen till att försöka slå knut på sig själv. Får nog försöka mjuka upp mig med vanlig yoga innan jag försöker mig på något så dylikt igen! Min rygg klarar verkligen inte dessa påfrestningar! Har ont som bara den...

Övning som heter "aj som fan"! ;) Den var inte lätt...
Och denna heter "det där går fan inte"! Gick inte alls att göra ;)
Mmm okej då men måste jag stå på mina händer? Och hur tar jag mig upp härifrån...
Hunden! Den kan jag faktiskt! Och förmodligen kommer det kännas rejält i kroppen i morgon att jag har försökt mig på sådant som jag inte borde ;-)

På tal om ont förresten så har jag ringt vårdcentralen idag och fått tid för mitt tjocka ben! (Nä det har fortfarande inte blivit bättre och har dessutom börjat göra ont...) Det var väl på tiden!? På måndag ska jag dit och jag fick stränga förhållningsorder. Fick inte börja göra mer ont eller bli värre under helgen för då måste jag åka in... Är det en liten propp kanske?.. Hoppas inte det! Kanske ett besök till chiropraktor skulle hjälpa. Men vi börjar med vårdcentralen så länge...

I morgon är det loppis igen. Jippi! Längtar - NOT!!! Men det har ju gått bra förut så det gör det nog i morgon också. Tjejerna har samling klockan två så kanske vi får packa ihop lite tidigare... Men jag lovar och svär att detta är min sista gång (i alla fall för den här gången).

Idag är en bra dag. Kram alla

I ärlighetens namn...

...hur svårt kan det vara?

Jag bara undrar...

Säter...

Om man inte har något att göra en tisdagkväll (som kanske att sitta i soffan under en filt med en kopp the eller något liknande) så kan man åka till Säter och titta på fotboll i regnvädret! Kul - jättekul... (Men jag är inte bitter ;-))

Men i alla fall så blev det för en gångs skull vinst för tjejerna! Grattis till det! 3-4 till Falu BS mot Säter. En riktigt spännande match med förlängning och allt. Och kallt så in i bengen!

När vi var på match i Insjön i söndags så ramlade Albin ner i en jättevattenpöl så han fick sitta utan byxor på vägen hem och denna gång var inte annorlunda. Han glömde bort att han inte hade galonbyxorna på sig och satte(!) sig på knä i den största vattenpölen han kunde hitta! Ha ha det var ändå rätt kul att se hans (och min) min när han insåg sitt misstag =)

Nu är vi hemma igen och på plats i soffan med filt! Mysigt! Saknas en bara...

Idag är en bra dag! Kram alla

Procordia-änka - igen

Kanske taskigt för dom som är änkor på riktigt kom jag på men jag menar bara helt enkelt att jag är helt ensam hela veckan... Anders är på konferens i Kungälv och jag och barnen får klara oss själva ända till fredag (eller ja - torsdag kväll om det ska vara rätt och riktigt)...

Men det brukar ju gå bra så det gör det nog den här gången också! Finns ju som sagt dom som alltid är ensamma med sina barn så jag tänker ju inte klaga... Men bara för att jag har turen att ha en man som finns här varje dag för mig så måste väl jag få tycka att det är tråkigt när han inte är här - eller?!

Jaja tog försvarstalet direkt innan någon behövde bry sig ;-)

Har bokat barnpassningen på gymmet åt Albin idag så träningen blir av i alla fall! Skönt det! Blir ju så tråkigt bitter om jag inte "får" träna som jag vill...


Och det lär behövas eftersom Anders bakade cupcakes igår som jag tyckte väldigt väldigt mycket om ;-)


Mums!

Idag är en bra dag! Kram alla


Loppis

Ja då var loppisförsäljningen klar för idag! Det var bra mycket mer folk den här lördagen... Fick ganska många VHS-filmer sålda faktiskt - barnfilmerna var dom som gick bäst. Förra gången sålde vi inte en enda film men nu är dom nästan slut =) Känns svårt att sälja vissa filmer men vi har ingen video att spela upp dom på så det är ingen idé att ha dom kvar.

Tur att alla filmer numera finns på DVD istället =)

Jag känner mig klar med den här nya upplevelsen men det gör tyvärr inte Anders så nästa helg är också bokad. Har lite kvar ändå och det finns mer i garaget om vi vill engagera oss ;-) Men tror inte det blir fler än ett bord då i alla fall. (Denna gången hade vi tillgång till tre)!

Nu blir det slapp i soffan resten av dagen!

Idag är en bra dag! Kram alla

Yoga!

Har tänkt länge att jag ska prova på yoga igen (testade några gånger på gymmix för några år sedan men körde mest Pilates då)...

Har lite svårt att fokusera på mig själv och tänka på ingenting (jag tittar på alla andra och tankarna far mest omkring) men jag tänkte prova i alla fall eftersom jag verkligen tror att det är riktigt bra för både kropp och själ! Det har inte varit några tider som passat (har inte riktigt försökt få ihop det heller!) men nu har det startat ett pass på fredagar 16.30 så nu finns inga ursäkter som passar längre. Eftersom Anders hämtar Albin tidigt på fredagar så kan ju jag (om jag vill) åka direkt från jobbet till yogan... Men nu är det ju också så här att det är inte ett vanligt yoga-pass jag hittat utan ett ashtangayoga-pass på 90 minuter! Fråga mig inte vad det är men det låter inte lätt!

Som tur var idag så var det vikarie och ett "vanligt" poweryoga-pass. Och det var kanske bra att få mjukstarta lite...

Ett ganska bra sätt att avsluta veckan på och få en skön inledning på helgen!

Haha - eller hur!!!?

I morgon är det dags igen -  för loppis alltså! Just nu ser jag inte fram emot ännu en tidig morgon men det brukar ju gå bra när man väl kommit upp. Får se om det är lite fler folk den här gången. Tänker inte göra om det igen i alla fall - känner mig färdig med den karriären ;-)


Idag har vi (eller rättare sagt Bella) besök från Vansbro. Tänker inte säga så mycket mer om det (men han är än så länge både söt och trevlig)...

Hoppas alla får en trevlig helg! Idag är en bra dag. Kram alla

Tisdag

Då var det tisdag igen. En helt vanlig tisdag för min del... Och jag orkade i morse! Gick upp lite tidigare och tog en liten cykeltur (återigen inomhus) fast jag började så tidigt som klockan sex! Duktig idiot ;-)

Skolan har börjat idag. Albin har blivit av med febern så han kunde gå till dagis idag som vanligt. Däremot fick vi hämta Madde med feber istället =(

Jaja alltid är det något...

Bella har vi inte sett skymten av än. Men det är väl som vanligt precis när skolan börjat - att hon inte orkar cykla hem... (Latmask ;-))

Idag är en bra dag! Kram alla

Gym x 2

Idag blev det gymmet hela två gånger! Först i morse då jag och Anders åkte ner och hängde på låset klockan fem och sen på Core-pass till kvällen.

Albin fick hänga med till gymmet på kvällen och fick vara i barnpassningen eftersom Anders och tjejerna är på fotbollsmatch i Mockfjärd. Efteråt gick vi till Kalamata och käkade focaccia med kyckling - mums! Riktigt mysigt har vi haft det - jag och Albin =)

I morgon börjar allvaret igen för tjejerna. Bella börjar sjuan (högstadiet) och Madde femman! Spännande...

Själv börjar jag sex i morgon bitti och känner redan att jag är trött! Sover väl förmodligen när resten av familjen kommer hem (inget ovanligt)...

Fick en underbar inbjudan idag (med en underbar bild) till dopet av Neila! Gud så glad jag blev! Tack Rim (och okej då - Robert också ;-))

Idag är en bra dag! Kram alla

Baka baka liten kaka

Hittade ett enkelt recept i Aftonbladet idag! Perfekt för mig och barnen =) Och gott var det ju också!


En hallonkaka och en blåbärskaka - mums! Inte sista gången vi gjorde den vill jag lova...

Har haft en riktigt mysig och skön söndag! Åkte ner mot stan vid tolvtiden och hann kramas lite med pappa Svante och Barbro innan vi gick vidare till ChinaThai för att äta lite god lunch. Eftersom Madde inte riktigt klarar laktos och alla efterrätter handlade om glass så gick vi till Café Vi 3 (som ligger runt hörnet) och åt finfin dessert (blåbärsmuffins!) och drack en kopp kaffe. Sen gjorde vi stan - rejält också! Albin fick massor med byxor, Madde fick tröja och skolväska och så även Bella...

Idag är en bra dag! Kram alla

God morgon sköna söndag

Har för vana att sova länge på söndagar medan min man och son åker på hockey-träning men denna söndag så sitter jag nu här i soffan med en lätt febrig son... Och för ovanlighetens skull (nu för tiden) så är han såå goo! Fick till och med ett leende när jag kom upp till honom =) (annars är det alltid bara pappa som gäller och jag är oftast dum ;-))

Kanske beror det på att jag gick med på att måla hans naglar(!) igår kväll =D

Om vädret tillåter idag och febern inte blir alltför hög så gör vi ett besök på stan där min pappa och bonusmamma står som "station" vid Runn runt-loppet som går av stapeln idag (avslutning på Runn-dagarna)... Dom skulle tydligen servera kaffe/saft och bulle och det är ju aldrig fel ;-)

Idag verkar vara en riktigt bra dag! Kram alla

Smått panikartat ;-)

Jaha då är man en ny erfarenhet rikare igen då -  Loppis-säljare... Usch det är inget för mig! Liite kul var det men mest panikartat =) Redan innan det öppnade var ju de mest erfarna loppisveteranerna framme och snokade efter grejer. Men ingen veteran ville ha det vi hade (konstigt ;-)) Men vi fick ihop några hundringar i alla fall! Nästa lördag är det dags igen eftersom vi har lite kvar att kränga...


Och nästa gång vet vi ju lite mer om hur det går till! Dessutom kör vi två bord då... Vi måste ju leva upp till vårt Taikon-rykte =D

Efter loppis fick vi finbesök av Ehlin, Alfonso, Adina och Jennie! Lite hamburgare på grillen och blåbärspaj i ugnen så hade vi lite middagsmys... Alltid lika trevligt att träffas! Bara att konstatera att Adina är sötast av alla =)


Hade lite problem att fånga henne på bild bara ;)

Albin och Adina myser på mattan...

Samling i vardagsrummet...

Tack för en trevlig eftermiddag/kväll!

Idag är en bra dag! Kram alla





Nu är det fredag - igen!

Skönt!

Fick i alla fall semestern beviljad av snälla bossen C idag =) Tyvärr var min resa samtidigt som deras New York-resa med ledningsgruppen så det var inte populärt men det gick bra ändå. Men dom har ju faktiskt inte ens talat om att dom ska åka bort så det var ju inte så lätt att veta... Men nu verkar det som om det mesta är klart i alla fall =)

Cyklade en halvtimme i morse innan jobbet! Riktigt nice... Måste ju komma i Spanien form nu ;)

I morgon ska vi stå på loppis och försöka sälja alla våra grejer som vi plockat ihop. Får se hur det går =) Vi får även besök av familjen Calvo/Lindroth och det ser jag verkligen fram emot!!! Som planen ser ut nu så kommer dom till Falun på förmiddagen och gör ett studiebesök på loppis och sen far dom vidare (förmodligen tillsammans med mina tjejer) till Lager 157. Och sen hoppas hoppas hoppas jag att vi kan träffas hemma hos oss och äta middag!

Ser fram emot morgondagen (inte direkt loppis-försäljningen i och för sig ;)) ska bli trevligt med besök...

Idag är en bra dag! Kram alla



Yes!

Äntligen är det gjort! Nu har vi bokat en resa till underbara Spanien! Kan inte tacka min älskade syster (och svåger såklart) tillräckligt för att vi får låna deras hem i Cabo de Palos (La Manga)! Den 6 september är det alltså meningen att familjen Pousette ska åka dit...

Verkligen längtar tills jag får se den här utsikten igen! Balsam för själen!


Hoppas bara att jag får semestern beviljad också...

Idag är en riktigt bra dag! Kram alla

Dåligt!

Riktigt uselt att ha blogg och sen inte skriva något ;)

Söndag: Meningen var att tjejerna skulle spela match klockan fyra men motståndarna behagade inte komma så det blev en lätt vinst =) Men sen var det någon briljant förälder som tyckte att en föräldramatch skulle sitta fint... Allt gick i alla fall väl på den (alltid någon som brukar göra illa sig) men sen kom samma briljanta förälder på att vi skulle avsluta med stafett! Men det gick inte lika bra... För en stackars förälder slutade kvällen på akuten med avsliten hälsena! Stackarn... Kanske ska tillägga att jag själv valde att beskåda spektaklet från åskådarplats och det var kanske tur det, annars hade det nog varit fler på akuten ;) Som ni alla vet så är ju det här med lekar inte riktigt min grej...


Måndag: Vanlig dag på jobbet. Det är ju fortfarande semester för vissa så jag har inte börjat med "mitt" jobb riktigt än... Var ner på ett Core-pass på kvällen och kände ganska på en gång att det skulle bli träningsvärk av det =P


Tisdag: Uppe med tuppen och tar en cykeltur (i vardagsrummet). Sen var det heldag på jobbet med uppräkning och tidningar... Efter lite shopping så var jag hemma vid 6... Började känna av träningsvärken de sista timmarna på jobbet och på kvällen var jag nära tårarna (ja - så ont gjorde det!). Men det är ändå lite (bara lite) skönt att känna att det har tagit lite...

Onsdag: Mitt rutinbesök på gymmet flöt på bra förutom att magen gav sig fruktansvärt mycket till känna! Riktigt rejält öm - till och med upp mot revbenen (värst längs med sidan)! Snacka om att vara otränad... Känns bra att vara igång igen men jag tror inte den här träningsvärken är speciellt nyttig. Men det lär ju inte bli lika illa nästa gång hoppas jag...

Slutade tidigare på jobbet eftersom jag bokat in klippning klockan två (enda tiden som fanns). Men jag har redan jobbat in den timmen så det är förhoppningsvis ok... Kan ju i alla fall konstatera att det blev den "vanliga" klippningen denna gång - ser ut som vanligt tycker jag. Men det är kapat hela två cm! Mitt hår växer som ogräs...


Ja det är väl i princip allt för tillfället. Blir liksom inte bättre än så här ;)

Idag är en bra dag! Kram alla

Lördag =)

Skönt med helg! Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget idag ;) Haha skönt som sjutton med en slappdag! Tog en promenad ner till Koppis och tjejernas första match för säsongen. Tyvärr var det mot Rättvik som dom tydligen alltid förlorar mot (hörde också att dom gått igenom serien utan någon förlust alls) så det blev ju inget jubel för våran del. Men dom var duktiga och kämpade på ändå...

Efteråt åkte vi till Tsatziki och käkade lite god mat, handlade lite på Maxi (godis) och sen åkte vi hem igen...

Nu blir det lite film och en kopp te! Idag är en bra dag! Kram alla

Lite nöjd =)

Känner mig klar med lek-/gästrummet! Finns fortfarande några rum kvar att pyssla lite i men det är skönt att ta lite i taget så här efter en och en halv veckas storstädning... Har ju egentligen inte gjort så mycket mer än att rensa bort en massa onödiga saker från skåp och hyllor men det känns som vi gjort massor. Ibland tycker jag inte att det syns att vi gjort nåt (mestadels var ju allt "skräp" intryckt i skåp och lådor) men det känns desto mer! Rummen känns så mycket lättare!

Det här är i alla fall mitt "nya" gäst-/lekrum


För övrigt är jag otroligt glad över att det är fredag i morgon! Ska bli skönt med helg...

Idag är en bra dag! Kram alla



Trött, tröttare, tröttast...

Liite sliten bara men det är ok. Inga problem att somna längre i alla fall ;)

Har svårt att hinna med allt som ska göras på jobbet så här efter semestern men förhoppningsvis så är jag snart ikapp. Hoppas bara att jag kommit ihåg det viktigaste nu när vi bytt månad... Tyvärr är det jag som räknar resten av veckan så jag får nog se till att jobba på om jag överhuvudtaget  ska hinna med mina egna arbetsuppgifter - men men...

Idag återupptog jag en supergammal rutin som inte varit rutin på vääldigt länge. Även fast jag började 06.00 så var jag upp och cyklade innan jobbet! Känns hur bra som helst, men trött känner jag att jag är! Men det brukar jag ju vara ändå på tisdagar när jag jobbar till 17...


Anders har jobbat på han också idag och lagt nytt golv i gästrummet! Så skönt att äntligen få det gjort, har varit en heltäckningsmatta som vi nu rivit ut (eller vi och vi - han!) Det blev jättebra! (Duktiga Du!)

Idag är en bra dag! Kram alla

Vem sjutton kom på...

...att det skulle vara skönt att börja jobba för man kommer in i rutinerna igen? Ha ha snacka om att försöka övertala sig själv att det är ok! Jag säger bara - OMG (och då menar jag inte omgående utan det andra ;)) vilken dag det varit! En riktigt äkta måndag på Maxi...

Men det som är skönt är att jag inte har några som helst ursäkter för att inte börja träna igen! Var ner på gymmet i morse och körde lite fint på löpbandet för att mjukchockstarta kroppen lite... Nice!

Har redan hittat på ursäkt till varför jag inte är på core just nu men jag har inte kommit på ursäkten till BodyPump-passet ikväll men vi får väl se om jag är kreativ nog eller om jag helt enkelt måste gå ;)

Idag är en bra dag! Kram alla



Och så var den då här!

Absolut sista dagen på semestern... Har bittert börjat acceptera att verkligheten slår till i morgon ;) Övertalar mig själv att det är bra att komma in i rutiner igen och att kunna återuppta träningen på riktigt ochalltihopadetdär...

Men faktiskt så ser jag i alla fall fram emot att sätta igång och "plåga" mig lite på gymmet efter tre veckors uppehåll! Kommer inte riktigt komma i mina arbetskläder men vad gör väl det?! Gott har det ju varit med all glass och annat onyttigt!

Idag tog vi en riktig familjekväll och intog O´Learys för middag. Mums! Av någon anledning (som kallas popcorn) så är det barnens favoritresturang!

Nu sitter jag i soffan med ångest! Men jag tänker i alla fall starta dagen på gymmet så jag verkligen får känna att jag kommer igång med veckan. Måste komma in i det på positivt sätt och jag vet ju att jag älskar att träna...

Det har i alla fall varit en helt underbar semester. Vi har både vilat upp oss och fått massor gjort. Är riktigt nöjd med det vi har gjort här hemma. Känns fint!

Idag är en bra dag! Kram alla

RSS 2.0