Riktigt bra fyrverkerier vid gruvan i år!

mms_img51751 (MMS)

Riktigt bra fyrverkerier vid gruvan i år!


Syskonkärlek i bagarstugan på Valborg! Det...

mms_img51749 (MMS)

Syskonkärlek i bagarstugan på Valborg! Det var slut på oboy så Albin fick en kopp smält choklad till allas stora lycka :-D


Cykeltur på stooor cykel! :-D

mms_img14465 (MMS)

Cykeltur på stooor cykel! :-D


Sorry

men ibland, som just precis nu, så blir allt bara föör mycket. Helt enkelt...

Tänker inte beklaga mig för det skulle bli en hel uppsats av tyck-synd-om-mig-text. Och det tillåter vi inte...

Just nu är det bara för mycket....

Puss och kram!

Aug 09

P.S I´ll be back, jag lovar (eller hotar ;-)) D.S

Alla sover

utom jag då så klart ;-) Jag tar en tur till arbetet istället. Vill inte riktigt att helgen ska vara över än men jag har inte så mycket att välja på just nu...

Kommer hem alldeles lagom till tjejernas fotbollsmatch som börjar klockan 11.

God morgon! Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Grattis Erica!

Och tack för igår! Alltid lika trevligt! Och vilken otrolig tur det är att jag inte är en dålig förlorare för satan i gatan vad dålig jag var igår (säger i alla fall Anders ;-)) Haha nä då!

Att hitta en blid på dig Erica är nästan som att leta efter en nål i en höstack ;-) De enda bilder jag har är vääldigt länge sedan och jag försöker febrilt scanna fb i jakten på en lite nyare bild! Men i alla fall stort GRATTIS Erica på din födelsedag! Och det är ju rätt häftigt att vi varit tillsammans i lika många år som du fyller...

Nä jag ger upp jakten så det får bli din underbara profilbild!


Hoppas du får en riktigt bra dag idag, med massor av presenter! Blev ju minst sagt ganska nyfiken på Adels ;-)

Idag är en underbar dag! Pussar och kramar

Vill bara tala om

att det är lördag idag! Så det så...

Inte mycket annat att berätta faktiskt. Har oljat in våra utemöbler vilket tog mer av min energi än vad jag någonsin trott! Men nu är det klart och blir det inte bra så tänker jag inte göra om det. Bara så att vi är på det klara med det! ;-)

Sitter nu en ytterst liiten stund i soffan med datorn i knät. Inväntar fint besök nämnligen! Adel, Erica och kanske till och med syster Nadia förärar oss med ett besök så här på lördagskvällen. Tror dom sa något om grillning också! Nice!

Så mycket mer än detta blir det inte.

Idag är en mycket bra dag! Skål och välkommen

Fredag

var det idag då ja!

Har inte gjort mycket idag. Sovit länge, ätit frukost, åkt till Kupolen, ätit lunch, shoppat (mest Anders faktiskt), handlat på Maxi, åkt hem, ätit middag och nu jäser magen tillsammans med mig i soffan! 

Vad skönt det skulle vara att alltid vara ledig på fredagar ;-) Om jag tvingas till helgjobb så kanske man ska ha fredagen som ledig dag... Jaja är inte där än (hoppet är ju det sista som lämnar ;-))

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Jag vet

att det är torsdag! Men det känns verkligen som fredag! Bella har åkt till Vansbro, Madde och Albin är hos kompisar så jag och Posan är själva och har precis moffat i oss pizza och godis! Och hör och häpna så står en Bacardi Breezer och väntar på att bli uppdrucken - av mig!

Hmm är som sagt ledig fredag, lördag och söndag! Just nu ser jag enorm mycket fram emot det! På måndag är det jag som räknar men det är ju bara en snabbis ;-)


Nu ska jag slappa en stund till i soffan innan junior kommer hem...

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Idag

grillar vi!

Tänkt att något så enkelt och faktiskt lite mysigt kan vara så gott! Älskar när man på våren får ta fram grillen och brassa på lite köttbitar! Med en sallad till så blir ju middagen ypperligt god :)


Mums!

Den underbara påskhandeln har kört igång på Maxi! Riktigt kul är det att vara ute i butiken! Har plockat tidningar idag och jag fick faktiskt hjälp (kors i taket) - tack Micke! I morgon är det jag som räknar igen och sen mina damer och herrar är det helg! Yes - är faktiskt ledig på fredag (och lördag, söndag)!

Får se vad det blir till helgen. Blir nog en liten påskmiddag tillsammans med nära och kära. Och kanske, kanske, kanske en tur till Avesta. Men det beror helt och hållet på väder och vind och alltihopadetdär ;-)

Nu ska jag sätta mig till bord med la Familia och äta grillat!

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Helt vanlig

tisdag!

Våren verkar vara här för att stanna! Såå sköönt! Snart är det sista april med allt vad det innebär och sen är maj här! Och som alla vet så är juni en sommarmånad. Fort går det men när det gäller sommar så gör det inget att den kommer snabbt ;-)


Det har varit en bra dag idag. Intalar jag mig själv i alla fall ;-) Har min vanliga månatliga depp men eftersom jag är medveten om att den dyker en gång i månaden så är det en hanterbar ytterst liiiten depp :)

Det är dags att komma igång med träningen igen! Eller vad tycker ni?! I morgon är det onsdag - kanske dags för ett gymbesök minsann?! Ingen idé att lova något för man vet aldrig vad morgontrollet gör ;-) Ibland blir diskussionen mellan mig och sömnen alldeles för långdragen så det inte hinns med någon träning :D Men jag ska göra mitt bästa för att vinna över den förbannade masken! Så det så! Mår ju inte bra av detta så valet är ju egentligen fruktansvärt enkelt!!!

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Måååndag

Lååång måndag känns det som. Körde uppräkningen för fjärde dagen i rad nu då. Ska bli skönt med ett brejk på två dagar ;-) Kanske jag kan jobba med det jag ska då... I morgon är det tisdag vilket innebär tidningsplock. Faktiskt på onsdag också, men då ser det ut som att jag får köra det själv. Men jag är ju superkvinnan så jag fixar väl det!? ;-)

Så nu måste jag väl ändå ha gnällt klart?! Jag kan villigt erkänna att jag varit en bitter***** idag. Värst är väl att alla måste kommentera det också. Men det får jag stå ut med helt enkelt :)

Studsmattan kom på plats idag till Albins stora förtjusning! Nu gör han inget annat än hoppar :D Får nog lov att införa tidsbegränsning så dom inte hoppar sönder sina ryggar...


Idag är en bra dag! Puss och kram

Nu är det vårstädat i trädgården

och jag har knallröd näsa ;-)

Anders lånade hem en röjsåg och här har det kapats träd vill jag lova! Helt plötsligt ser trädgården riktigt fin ut och det är såå otroligt ljust i vardagsrummet när vi tagit bort en massa grenar som skymde i princip allt... Nice!

Baksidan av allt detta krattande, bärande och alla vändor till komposten i skogen är att det gör ont - precis överallt! Aj aj aj vill jag bara säga. Men jag är för trött för att ens gnälla.

Skulle behöva den där sovmorgonen nu ;-) Är helt slut faktiskt. Det är som sagt inte arbetet i sig som är det jobbiga utan att man måste ställa klockan och gå upp så tidigt... Men jag är ju faktiskt ledig på fredag! Jippi!

Hade velat ta en tur och retur till och från Uppsala idag! Living in a room-party hos min syster lockade men eftersom jag jobbat hela veckan och helgen så fanns inte tillräckligt med energi kvar. Är såå trött och seg! Om någon annan kört bilen hade jag åkt men nu var det ju bara jag. Och att sätta mig bakom ratten i detta tillstånd är nog rent av livsfarligt ;-)

Nu är ryggläge intaget i soffan och jag kan nästan lova att jag kommer somna här om bara en liten stund. Hahaha nästintill tragiskt :P

Men idag har det varit en riktigt underbar, solig och varm dag! Pussar och kramar

Gillar inte

att jobba på helgerna! Så enkelt är det! Fast i och för sig - jobbet i sig är ju inte så betungande - det är den tidiga morgonen som är värst. Behöver minst en sovmorgon i veckan i alla fall ;-)

Jaja första dagen på helgen avklarad. Liite uppkäftigt att klaga när jag ändå slutar klockan tio. Kändes som att jag kom sist och gick först :) Så nu tänker jag inte gnälla över det något mer!

Väl hemma möttes jag av min duktiga tidningsförsäljare och vi alla slog följe för lite moraliskt support längs sälj-rundan... Hela 17 tidningar blev sålda denna underbart härliga vårdag!

Nu står vårstädning i trädgården på schemat!

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

I kväll är det party!

Inget jag gillar kan jag lova! Men eftersom nyblivna tolvåringen vill fira med sina kompisar så får hon väl det då ;-)


Ser ut som om jag jobbar i helgen! Kul, eller inte...

Men det stoppar inte mig från att ha en riktigt bra dag! Pussar och kramar

Picnick :-D

mms_img58021 (MMS)

Picnick :-D


Det finns ett klipp

som får min man att skratta så han kiknar. Jag tycker också att det är roligt men inte SÅ kul! Däremot är det svårt att hålla sig för skratt eftersom Posan skrattar så gott :D



Hoppas du också får dig ett gott skratt även om du inte hör Anders kikna ;-)

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Nu är vi hemma

allihopa! Det är full fart med en familj på fem :)

Kvällen bjuder på ett härligt föräldramöte med fotbollen! Intressant att höra om det blir några förändringar inför säsongen...

Nä jag är ledsen men intressantare än så blir inte detta idag! Har absolut ingenting att berätta ;-)

Kanske återkommer jag till kvällen med spännande uppdatering :D

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Näpp

något kalas nr 3 blev det inte :( Min stackars systeryster och systerdotter är fortfarande krassliga... Men då får vi se till att äta upp det som är kvar av tårtan själva alltså. Hmm inte så dumt ;-) Men långnäsa till mig eftersom det visar sig runt magen och rumpan...

Tycker det är många som är sjuka nu, och många som har öroninflammation faktiskt. Men det är väl något "som går"... Hoppas vi klarar oss nu i alla fall. Vi har peppar, peppar inga känningar än!

Vill väldigt gärna åka till Uppsala på söndag men jag vet ju inte hur det blir riktigt... Kanske kanske kanske!

En helt vanlig tisdag har det varit. Inga konstigheter. Mycket tidningar kom det idag så det tog tid med upplockningen. Men vad gör väl det, så länge man jobbar med den bästa! Tack för idag!

En bra dag! Pussar och kramar

Grattis IsaDora!

Idag fyller min systers sons söta fru IsaDora 22 år! Grattis till dig! Man kan ju faktiskt säga att jag är moster till henne också eller hur?!


Du är så otroligt vacker! Grattis på din dag IsaDora! Hoppas du får en bra dag!

Pussar och kramar

Kalas nr 2

är nu också avklarat!

Hoppas ju på ett tredje kalas i morgon beroende på om gästerna blir lite piggare och friskare!

Idag fick vi besök av farmor, farfar, Jonas, Madde och Alice! Här kommer lite mobilbilder från morgonen och kvällen

Xperia X8 :)

En riktigt bra dag! Pussar och kramar

Grattis min älskade dotter Madelene!

Idag blir min underbara dotter Madde hela 12 år! Det är din födelsedag hela dagen min älskling!


Grattis! Hoppas du får en riktigt bra dag med massor av tårta (laktosfri såklart!) och massor med presenter!

Jag älskar dig! Pussar och kramar



Kalas nr 1

är avklarat!

Började med en fotbollsmatch på Koppis (Bella spelade) och fortsatte hemma med världsgod tårta och nybakad rulltårta (självklart mormors recept!!!). Fick besök av morfar, Barbro, Inger och Janne...

I morgon kommer farmor, farfar, Jonas, Madde och Alice (hoppas jag) så då blir det ännu mer tårta och rulltårta! Fint det! Måste ju underhålla kaggen ;-)

Har varit en lugn och skön helg med mycket häng i soffan. Nu återstår att skjutsa David till tåget och sen dimpa ner i soffan igen. Det är ju livesändning från Big Brother idag, får man ju inte missa ;-)

Idag är en bra dag och jag är helt säker på att morgondagen också blir det! Pussar och kramar

Nu är det skön löördag!

Har i en och en halv timme stått och stekt plättar... Vilken otroligt dryg maträtt! Och dessutom luktar hela jag matos. Men alla är nu mätta och belåtna för gott är det ju ;-)

Nu är det dags för en välförtjänt kopp kaffe!

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Jamen se där ja

det blev fredag igen...

Idag har jag äntligen fått kramas med Rim (och Neila)! Och fick galen mersmak! Vill verkligen ha mer ;-) Hoppas, hoppas, hoppas hon lyckas övertala Robert att ta vägen förbi oss i morgon på hemvägen!

Hur söta som helst! Älskar dig/er så mycket Rim!

Har annars varit en helt vanlig dag. Mycket folk som vill handla på Maxi :) Tyvärr tror jag att jag också måste göra det, men det visar sig snart. Förmodligen ska frukost till i morgon inhandlas...

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Äntligen!

mms_img65982 (MMS)

Äntligen!


Om det är möjligt

så har jag nästintill lika ont idag också. Det förflyttar sig lite och det tillkommer ställen som inte gjorde ont igår. Magen till exempel. Idag kan jag inte ens skratta (eller hosta)...

Men jag har tagit mig igenom dagen. Funderade i morse när jag inte fick på mig strumporna ordentligt att det skulle bli en jobbig dag men det har fungerat ok. Det roliga är att alla som var med har lika ont! Vi ojar oss upp för trappen och vi gnyr när vi sätter oss. För att inte tala om hur vi nästintill vrålar då vi reser på oss igen ;-) Men det gav mersmak på oss alla ändå. Vi ser fram emot nästa gång! Skulle vilja få till lite träning idag för att mjuka upp lite men jag tror jag måste vakta Albin när Posan är på träning med Bella...

En bild på mig från i tisdags! Hahaha - NOT!

Ser fram emot morgondagen då jag äntligen får kramas med Rimpan och Neila (om hon inte är för blyg). Hoppas jag har tid att vara med dom en stund... Längtar riktigt mycket faktiskt!

Bra dag idag! Pussar och kramar

Så där ja...

Nu är vi hemma igen! Presenten är klar och magen är mättad...

Känner mig som en gammal tant i kroppen! Det gör så sjukt ont! Värre blir det om man sitter still för länge. På stan fick vi stå och vänta ganska länge i en butik och det var knappt jag tog mig därifrån ;-) Ha ha ja så kan det bli :D

I morgon är det en fullspäckad dag. Först är det uppräkningen som gäller, sen vidare med skyddsrond och direkt efter det årsmöte med hälsogruppen sen ska jag försöka hinna med en matbit också innan det är dags för tidningsplock. Dessvärre utan min underbara medhjälpare...

Så där ja, en ytterst liten uppdatering

Idag är en bra dag! Pussar och kramar
P.S på fredag får jag träffa min Rim och Neila! D.S



Aj som...

Kan bara konstatera att det gör ont idag! Som sjutton! Riktigt skrattretande ont faktiskt :D

Nu ska vi ner på stora staden Falun för att köpa present till vår blivande 12-åring så jag får återkomma senare...

Idag är en smärtsam men bra dag! Kram alla

Oh my God!

Har så fruktansvärt ont i precis hela min kropp! Har varit på det absolut bästa och roligaste passet någonsin! Maxis egna pass kan man säga. Ledare Robin, Jocke, Madeleine och Jonna! Vi började med Core, fortsatte med Cross Fit(!) och avslutade med ett skönt stretchpass. Mådde inte bra alls innan och hade sjukt ont i ryggen men viljan fanns så det var bara att bita ihop ;-) Än så länge går det bra men vi får se hur det känns i morgon. Förmodligen kommer jag inte ens känna av ryggen eftersom jag tror att denna mastodont-träningsvärk kommer vara övervägande :D

Nu är det verkligen dags att nanna kudden, får återkomma med mer detaljer i morgon...

Tack och godnatt!

Jag skulle vilja...

...att det gick att berätta och skriva precis allt som man vill här på bloggen! Men då måste man nog göra den till ett privat forum ;-)

För hur skulle det se ut? Om jag skrev det jag egentligen tycker och tänker om saker? Vilka planer jag har och vad jag egentligen känner och hur jag egentligen mår...

Haha snacka om att jag skulle få ovänner! Och att mina nära och kära skulle tro att det är illa ställt ;-) Och sparken från jobbet skulle jag få på direkten... Allt skulle missuppfattas och innan man vet ordet av så är det fullt krig med allt och alla. (Konflikträdd som man är så skulle världen gå under ganska snabbt)...

Men nu är det ju så att detta är en öppen blogg ute på the world wide web så det blir inte så öppenhjärtat som jag skulle vilja ibland... Vilken tråkig läsning det skulle bli dessutom. Bara gnäll och gny (i alla fall en viss tid i månaden)! ;-) Hehe nä jag låter nog bli det...

Och är det någon som vill veta något så går det faktiskt att göra som på den gamla goda tiden! Ring för sjutton :D

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Hemma

Är nu hemma igen och har fått i mig en god middag tillsammans med familjen! I morgon väntar en vanlig arbetsdag och jag hoppas få träffa underbara Rim och Neila också. Vet inte vilken dag det blir men jag längtar så jag blir galen ;-)


Det var längesen nu! Det finns människor i mitt liv som jag älskar så oerhört mycket (ja, förutom alla i min familj då!) och som bor alldeles för långt bort (inte egentligen) och att få till tid att träffas är så oerhört svårt (återigen egentligen inte). Jag saknar så det värker! Men det märks att livet går vidare och alla som flyttar bildar en ny vänskapskrets och ny livsstil. Så också vi. Vi har också varit dom som lämnat och fått nya vänner i en ny stad... Vet inte riktigt vad jag vill säga mer än just nu så saknar jag min Rim så jag skulle kunna skrika! Saknar vår Rim/Helena-tid oerhört mycket :) Men nu är det dags för en liten mini-date i alla fall. Hoppas, hoppas jag hinner med att träffa dom!

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

VAB - igen...

Japp vi kör en extra dag hemma! Albin hade fortfarande lite feber igår kväll så det var ett lätt beslut... I natt vaknade jag av en duns och hittade Albin nedanför sin säng - helt svettig :) Idag är han feberfri (peppar, peppar) så han har nog svettat ut det mesta i natt ;-) Men som sagt idag är vi hemma. Anders kommer och byter av mig vid lunchtid så jag kan åka in och jobba några timmar men just nu är det mys i soffan framför barnkanalen...


Hoppas jag kan återkomma senare med mer spännande berättelser om mitt liv ;-)

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Söö(m)ndag! Gäääsp...

Sköna, sköna söndag! Känns så underbart skönt att inte ha något att göra denna helg! Men samtidigt så känner jag mig fruktansvärt lat! Men att inte behöva göra sig i ordning för att åka någonstans är ibland jätteskönt... Men som sagt - tur att det inte är så här varje helg. För då skulle man ju ha riktigt tråkigt.

Men om två veckor kommer jag gnälla som en tok eftersom det då är dags för mig att gå bakåt i "karriären" och börja jobba helg igen... Har ju jobbat helg i hela mitt vuxna liv och trodde jag hade jobbat mig bort ifrån det men icke sa nicke... Men förhoppningsvis är det bara tillfälligt...

När vi ändå håller på och gnäller så kan jag få gnälla lite över detta väder också! REGN??! Så här grått var det längesen det var. Riktigt aprilväder med andra ord. Och för att göra det lite mer positivt så är det ju faktiskt vår på G! Och snön försvinner ju snabbare när det regnar!?



Måste också få skryta lite om min otroligt starka systerson Tobias som på en tyngdlyftningstävling igår slog sitt personliga rekord (om jag inte är helt fel ute). Så stolt jag är! Om han bestämt sig för något så kan nog ingen stoppa honom tror jag... Liite dåligt samvete har jag för att jag inte åkt till Uppsala för att kolla på tävlingen men, men, så kan det vara. Jag fick hålla tummarna hemifrån istället, och det gick ju bra ;-)



Så grattis Tobbe till en riktigt bra tävling!

Idag är en bra dag! Puss och kram

Goldendoodle!

Söt va?!

En av fördelarna med att plocka tidningar med Ami (den absolut bästa, mest underbara människan) är att vi (hon) hittar så härliga och udda saker! Denna otroligt söta hund hittades i en medföljande kalender i en tidning. Och den är numera min blivande framtida fantasihund! (För om jag skaffar hund så har jag ingen man så det är baara i fantasin)!

Idag är en underbar lördag! Pussar och kramar

Helg, helg, helg!!!

Såå skönt att helgen återigen är här. Och denna helg har vi inga planer vilket är hur avslappnande som helst! 

Har ni blivit lurade idag? Det har inte jag - än i alla fall (tror jag). Men kvällen är ju inte slut än... Jag har inte lurat någon heller faktiskt. Brukar kunna lura barnen med att något av djuren fått bebisar men dom börjar bli så stora nu och Albin är ju sjuk så samvetet säger till mig att inte luras... Tänkte först luras här på bloggen med till exempel

*Jag är gravid
*Vi ska flytta till Eslöv, Lund, eller Malmö (hmm kanske inte något skämt - eller vad tror du Kattis ;-))
*Vi ska skaffa hund - en Goldendoodle

men jag struntar i det... Ingen idé tycker jag...

Och observera nu alla att ingen av dessa punkter är på riktigt! OK?! Och om nu någon envist tror det ändå så: april, april din dumma sill!


Var det någon som såg gårdagens Big Brother? Det handlade om skräckfilm och spöken och jag har inte skrattat så gott på länge! Såå rädda dom var och Gurkan räddast av dom alla :D Sjukt kul! Kan rekommendera det avsnittet om ni tycker om att se folk bli rädda (skadeglädje - jag vet :D)

Nu är det dags för middag med familjen och fredagsmys står på schemat!

Idag är en bra dag (att luras på)! Pussar och kramar

RSS 2.0