Tänk om alla dagar...

...på jobbet bara varade i fyra timmar?! Ganska skönt. Men självklart så skulle ju lönen vara lika -eller?! Haha drömma kan man ju i alla fall... ;-)

Har jobbat klart med tidningarna. Hann med en ytterst liten ombyggnad också. Tror det blev riktigt bra. Träning och trädgård hamnade på bästa platserna i nyhetshyllan. Känns rätt i tiden!

Nu är jag nästintill ensam hemma. Bella och Anders har tagit Albin med sig på innebandyträningen och Madde har gömt sig i sitt rum så jag sitter här i soffan och softar!

Fick en fråga från min man idag som jag faktiskt svarar ja på. Överraskande nog så behöver jag inte ens tänka efter... Men vi får väl se... Time and future will tell!


Idag är en bra dag! Pussar och kramar





VAB x 2

Japp det blev som vi misstänkte. Trodde ett tag att det skulle gå bra men med lite feber på det halsonda så kommer vi inte undan ;/ Dessutom är Madde fortfarande krasslig. Kanske dags att kolla upp halsen?! 


Men tidningarna klarar jag ju inte av att släppa ;-) Eller rättare sagt jag vill inte släppa tidningsplocket. Tror minsann att det är Ami idag så det är inga problem om jag inte kan åka in. Men det känns inte bra att hon får kämpa där själv så jag ska göra mitt bästa.

Idag är en bra dag! Puss och kram

I Love You!


Blir det kanske...

...vård-av-barn dag i morgon tro? Fick hämta Albin lite tidigare idag då han tydligen sagt att han har ont i halsen hela dagen... Men han är hur pigg som helst! Svårt att säga hur det ligger till men Madde har ju haft jätteont i halsen så det är ju inte konstigt om det är så.

Men som sagt det är svårt när det är halsen det handlar om för det går ju omöjligt att "se" om det gör ont eller inte...

Annars inget nytt under solen. Fick ett snabbt besök av Anders på Maxi men annars har allt varit sig likt... Är så lite att göra just nu så det nästan blir tråkigt. Allt går på rutin, inga nyheter, inget nytt...

Men vi får i alla fall bestämma oss för att: Idag är en bra dag! Puss och kram

Förändring...

En förändring krävs...

Idag skickar jag en massa FISH till alla! Det kan behövas...

Idag är en bra FISH-dag! Pussar och kramar

Tjejkväll...

...på Gina Tricot! Har varit ner med Bella och shoppat lite. Det är lite kul att överraska lite och ha spenderbyxorna på. Tyvärr är mina byxor inte så jättestora på den fronten men lite kunde jag bjuda på idag i alla fall.


På jobbfronten är det inget nytt. Ska från och med vecka 15 börja jobba helg (bara tillfälligt hoppas jag) och det kan jag säga att jag inte ser fram emot. Jag totalt storgråter inombords! Men tyvärr finns inga andra alternativ just nu så det är bara att bita ihop och hoppas att det märks på lönen ;-)


Har träffat mycket trevligt folk idag. Någon ny bekantskap och några gamla. Alltid lika trevligt. Tidningsplock med den bästa som vanligt på tisdagar. Skönt att få komma ut i butiken och få umgås lite med Ami. Dessutom kommer det så mycket nya tidningar så här på våren vilket gör att det är extra kul att "möblera om" och se till att få plats med allt. Vilket är nemas problemas med vår nya fina hylla :)

Bild av tidskriften

Nu ska jag deppa ihop lite i soffan och förhoppningsvis bli lite gladare efteråt ;-)

Idag är en bra dag! Puss och kram

Blogg award

Har fått en blogg award av min syster. Har ingen aning om vad det är men tydligen ska jag skriva åtta saker om mig själv så jag gör ett försök till att komma på något som ni kanske inte vet.



1. Jag har praktiserat som fotoassistent till Björn Johannesson (Mäster Björn) och även tagit hand om hans bokföring

2. Jag har bott i tre olika städer ; Falun, Ludvika och Falkenberg och jag har...

3. ...bott på 12 olika adresser i mitt liv

4. Jag började min karriär på ICA Kopparhallen i Slätta som kassörska på lov och helger 1989

5. Jag har arbetat som väktare på Securitas

6. Jag har till och med varit anställd av Posten Sverige och jobbat på Postcenter i Falkenberg

7. Jag döptes när jag var nio år i Kristine Kyrka i Falun

8. Jag och Anders gifte oss i Ludvika Ulrika kyrka den 9 maj 1998

Jag lämnar denna award vidare till

Sara
Ami
Elin
Carolina
Karin

Lycka till!

Måndag - igen...

Finns det något annat än måndagar och fredagar? Känns inte som det ibland!

Är såå lycklig över att min älskling är hemma igen! Har ringt och terroriserat honom jättemånga gånger idag och det är så härligt att kunna göra det! ;-)



Det har gått riktigt fort på jobbet idag! Vilket i och för sig är skönt men det känns inte som att man hinner det man ska sådana dagar...

Har lite funderingar över framtiden men inget som inte kommer ordna sig. För det gör det ju alltid - ordnar sig alltså ;-)

Har fått en blogg award av min syster som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Men jag tänkte sätta mig och knåpa ihop något så får vi se vad det blir...

Idag är en bra dag! Puss och kram




Grattis Madde!

Idag fyller min söta svägerska hela 26 år! Grattis!


Hoppas du får en fin och underbar dag!

Idag är en bra dag! Puss och kram

Hemma =)

Japp då var vi hemma i Dalarna igen! Saknar alla redan. Konstigt hur man kan känna...

Men nu har jag i alla fall min man tillbaka i mitt liv! En del fick ju för sig att Anders lämnat mig och det hade han ju - men bara för en vecka! Men det kanske inte var så konstigt att dom trodde det så som jag gnällde över singel-livet ;-)

Jag är inte avundsjuk på de som är singlar för jag håller med min syster - att vara ensam är inte kul... Och jag ska defenitivt inte gnälla för jag har min man och jag är inte ensam överhuvudtaget! Jag kan bara föreställa mig hur det är...

Fick ju som sagt äran att ta hand om Alice vilket verkligen gav mersmak! Snällare hund får man ju leta efter. Och vilket sällskap sen! Kunde ju under hela promenaden prata med henne (och mig själv) utan att någon tyckte det (läs jag) var konstigt... :D

Nu ska jag ner till soffan och inta ryggläge!

Idag är en bra dag! Puss och kram

Någon sommar ser jag då inte till! Men vår...

mms_img34643 (MMS)

Någon sommar ser jag då inte till! Men våren är i alla fall på G...


Sommartid!

Äntligen är sommartiden här!
Känns som att vi är uppe med tuppen (Alice?) men klockan är ju mycket?! Sitter med den obligatoriska koppen kaffe och laddar för en promenad med hunden! Ska bli riktigt nice!
Dessutom fick jag somna och vakna bredvid min efterlängtade Posa!
Idag är en riktigt bra dag! Pussar och kramar

Min älskling är hemma!

mms_img34640 (MMS)

Min älskling är hemma!


Sitter just nu...

...hos min älskade mamma i skogen! Är hundvakt åt Alice vilket är en utmaning när man inte är van men hon är såå snäll mot mig och gör nästan som jag säger och vill ;-)

Jag ska snart vara snäll mot henne och ge henne lite mat! Förhoppningsvis går det också bra =)


Återkommer med mer senare när jag är på plats hos Kattis!

Idag är en bra dag! Pussar och kramar

Grattis älskade mamma!

Idag är det 26 mars och det betyder att min underbara mor fyller år! För det gör hon faktiskt varje år, det ni ;-)

Snodde denna fina bild från min syster. En vacker bild på vår älskade mamma!

Hoppas du får en riktigt bra dag och att du blir nöjd med dina presenter! Jag älskar dig så mycket!

Idag är ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag! Pussar och kramar

Äntligen...

...så är det fredag
...så är det lördag i morgon
...så är det bara en dag kvar innan älsklingen är hemma
...så får jag träffa mina underbara nära och kära släktingar igen
...så ja just ja - nämnde jag att det är fredag?! ;-)

Riktigt bra dag! Lugn och fin... Kontorsdag hela dagen och allt är klart som ska vara klart! Skönt. Känns tryggt i helgen då jag vet att bästa Ami är på plats för då vet jag att någon bryr sig om tidningarna... =)

I morgon gott folk går bilen mot Uppsala igen! Denna gång är det min kära mor som fyller år. Kattis jobbar så jag tror minsann vi får rå om Alice också (till barnens och min stora förtjusning)!



Och sen får vi äntligen hämta den som hämtas bör! Kärleken i mitt liv, pappan till mina barn och den jag tänker bli ännu mer gammal med ska efter såå världslång tid komma hem! Äntligen!

DU gör MIG hel Anders Pousette!


Idag är en bra dag och morgondagen kommer bli ännu bättre! Pussar och kramar

Onsdag hela dagen!

Galen huvudvärk ända sedan i morse... Känns ibland som om en förkylning är på G men känslan försvinner oftast lika fort som den kom. Så vi får väl se hur det blir. Peppar, peppar så brukar jag klara mig rätt bra faktiskt...

Så otroligt konstig dag det blev igår. Min kära dotter Madde hade så ont i nacken/ryggen och ända ut i armarna så jag fick lov att ringa 1177. Dom tyckte jag skulle åka upp till distriktsläkaren och kolla upp det. Fick tid till 19.30. Grejen var ju också att Bella skulle på innebandyträning, vi skulle handla, Albin skulle läggas och munkar till Maxi skulle hämtas.

Vi fick börja med en snabb tur till Maxi för att lasta in sju kartonger med munkar, sen skjutsa upp Bella på Lugnet och sen då direkt till akuten med Madde. Albin fick hänga med så klart. Väl inne hos läkaren så ställde ju han självklart rätt frågor och vi kom fram till samma slutsats han och jag = träningsvärk! Japp. Två timmar på akuten på grund av träningsvärk! Liite pinsamt minsann men å andra sidan så hade hon ju så ont så hon grät så det verkar vara en sträckning inblandad också...

Uppräkning idag och sen tidningsplock. Dagarna går fort när man kör deltid och nu sitter jag och slappar i soffan :)

Idag är en bra dag! Pussar och kramar



Jodå!

Snöhögarna är som borttrollade! Såå skönt att kunna ta sig till brevlådan utan att kliva i världens pöl och dessutom kommer jag ju kunna köra ut bilen från parkeringen! Enda problemet nu är min ledsna son som insett att snögrottan för evigt är borta ;-) 

Så återigen TACK Jonas!

Morgonen var en riktigt konstig morgon. På något vis så har telefonen lagt av och har inte ringt. Jag vaknade liite för sent så att säga. Tio i sju flög jag upp och Albin ska vara på dagis klockan sju! Det var bara att sätta fart... Och dagen har varit därefter. Riktigt trött och seg, svårt att komma igång...

Men nu är vi hemma och ska förmodligen iväg och handla lite senare. Ska skjutsa Bella till träning senare så jag får väl passa på då. Det är i alla fall dags att fylla på förrådet lite...

Idag är en bra dag! Puss och Kram



Saknar sjukt mycket... <3

mms_img57611 (MMS)

Saknar sjukt mycket... <3


Okej...

...det är tisdag och dag 4 som "fejksingel"... Paniken i mig när det gäller allt vatten som rinner mot huset är som bortblåst nu när Jonas varit här. Finns inte ord till hur tacksam jag är!

Det har varit fullt hus här idag. Bella har sin David på besök Albin har haft sin kompis Gabriel här. När dessutom Jonas var här och Gabbes pappa kom för att hämta så var det lite kaos. Men nu är lugnet tillbaka och ryggläget intaget i soffan för en stund. Snart dags för Abbe att lägga sig och sen ska jag skjutsa David till Borlänge...

Annars har det varit en vanlig tisdag. Det som är annorlunda är väl att jag hela veckan börjar senare än jag brukar. Dessutom brukar jag ju sluta 17 på tisdagar men som sagt, singel-livet gör att timmarna blir färre... Men det gör inte så mycket :)

Idag gott folk är en bra dag! Pussar och kramar


En räddande ängel!

Just nu har jag Jonas här som hjälper mig få bort vattnet från gången. Han försöker tina upp den brunn som det är meningen att vattnet ska rinna bort i...


Dessutom har han sett till att dom kommer i morgon och tar bort snöhögarna! YES! Min ängel helt enkelt! Tack, tack, tack!!!

Nu ska jag se till att mina barn får mat så jag återkommer...

Idag är en bra dag! Puss och kram

Gaahh!

Precis allt vatten från den smältande snön rinner längs med gången och in mot huset! Är ju så mycket snöhögar överallt så vattnet har ingen annanstans att ta vägen! Har försökt hacka bort så mycket is som det bara går med spettet men just nu är det en sjö utanför dörren :( HJÄLP!


Så här illa har det aldrig varit och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till?! Vattnet kommer ju från den stora högen som kommunen kört dit men jag tror inte dom skulle bry sig...

Ja, ja om jag blundar tillräckligt hårt så kanske det försvinner?! Är totalt lebruten i ryggen och i mina händer efter "spettningen"...

Idag verkar det som om våren kommit till Krondiket! Puss och kram

Vår både inne och ute :-D

mms_img53084 (MMS)

Vår både inne och ute :-D


Galet...

...vad jag saknar min man! Saknar det där med att bara plocka upp telefonen och ringa för att berätta något roligt eller jobbigt eller vad f*n som helst ;-) Ja ja, han är snart hemma igen...

Kan ju berätta för er istället om äventyret som vi fick igår på väg hem från Uppsala!

Skjutsade hem min kära mamma till skogen i Edshammar för att sen åka vidare åt fel håll en bit för att inta lite kvällsmiddag på Max. Gott var det och vi var alla nöjda och glada när vi satte oss i bilen för att åka åt rätt håll hemmåt!




Jag slängde ur mig frågan, som jag brukar (tror jag, eller var det intuitionen), om vi har med oss allt? Mobiler och så...

Fick ett jakande svar från alla (till och med Albin) men inte från Madde!! Hon hade lagt mobilen i skon(?) och nu kunde hon inte hitta den!! Jag som hade åkt åt rätt håll fick minsann vända och åka åt fel håll igen! Tjejerna gick ur och letade men en hysterisk Madde kom ganska snart tillbaka... Lämnade Albin kvar i bilen (galet jag vet) och gick in för att hjälpa till.

Väl därinne så kom det en kille fram och fråga om vi letade efter något. Jag som inte riktigt är bekväm med främlingar börjar slingra mig lite men talar i alla fall om att min dotters mobil är borttappad. Vad är det för nummer frågar han med sin mobil i högsta hugg och efter lite tjat och övertalning från honom så ringde han upp - och får svar! Han säger lite barskt till personen i telefonen: "Ja hej det här är Per. Mobilen du svarar i är upphittad - HOPPAS JAG!" Och sen börjar han förvirrat titta sig omkring samtidigt som han säger: "Är det Örjan??" Hahaha, galet nog så är det hans kompis som sett att det lyste på marken utanför Max och plockat upp mobilen och svarat!

OMG! Vad är oddset??

Så ja, med en grinande men överlycklig Madde och en stolt syster som självklart tog åt sig äran (eftersom hon var med så hade vi tur :D) så kunde vi gå tillbaka till bilen och fortsätta återigen åt rätt håll...

Galet som sagt. Och jag längtade efter min gubbe så otroligt mycket just där och då (ja nu med) men det gick ju bra ändå...

I övrigt var gårdagen som sagt riktigt mysig och bra. Jag bara älskar att få träffa de mina och få umgås lite. Det är så galet mycket kärlek som finns och det är så underbart. Tack alla mina underbara för en trevlig dag! Jag hade ingen kamera med så ni som vill får istället kika in hos min syster Katarina och kolla in bilderna där...

Idag är en underbart bra dag! Puss och kram


Trevligt som vanligt...

...när man har chansen att få träffa dom man tycker om!

Riktigt god mat och gott fika! Besök till familjen Melanders nya hem i Uppsala hann vi också med! Såå fiin! Känns som att systeryster kommer att trivas där! Och så nära det var mellan systrarna sen! Wow, blir bra det där...

Nu ska jag skjutsa Isabella till samlingen för innebandy. Hedemora tar dom sig an i dag! Lycka till!

Idag är en bra söndag! Puss och kram

Allas vår Alice!

mms_img71955 (MMS)

Allas vår Alice!


Änka...

...är jag ju inte! Och tur är väl det! Det är kanske fult att kalla sig änka när man bara är lämnad för en vecka när det finns riktiga änkor som inte får tillbaka sin man alls. Förlåt till dom! Men det är därför som jag brukar säga Procordia-änka (förr var det ju Ica- eller hockey-änka som gällde) eftersom jag för ett litet tag förlorat min man till jobbet :P



Men det jag egentligen vill komma fram till är att jag tycker inte om att vara ensam! Så är det. Men jag har mycket sällskap av mina barn vill jag lova. Oftast sitter dom på sitt rum på kvällarna men när inte pappa är hemma så sitter vi faktiskt oftast och trängs i soffan tillsammans! Jag somnar som vanligt men dom sitter där och tittar på alla barnförbjudna program under tiden ;-)


Jag är i alla fall uppe med tuppen denna morgon. Anledningen? Jo min älskade bortflugna man hann på en natt glömma bort att det var lördag idag(?). Man kan ju undra vad dom bjöd på till frukost på hotellet ;-) I alla fall så ringde han 06.30(!) och undrade om jag satt på cykeln(?). Mitt svar? Varför skulle jag göra det halv sju en lördag? Hahaha, idiot skulle jag vilja tillägga men jag är glad att han hörde av sig eftersom han "glömde" det igår när han kommit fram...


Nu väntar en mysig dag med nära och kära, till att börja med ska jag servera frukost till mina sjusovande barn!

Idag är en bra dag! Puss och kram

Grattis Katarina

Världens bästa Kattis har födelsedag idag! Grattis till min älskade, underbara systeryster!


Hoppas du får en riktigt bra födelsedag! Älskar dig så oerhört mycket!

Idag är en bra dag! Kram alla

Bilen fixad - check!

Äntligen har vi fått tummen ur och lagat min "sunkvolvo"! Ett gas-spjäll rikare och 7200kr fattigare... Men nu är det i alla fall gjort!

Har skjutsat min älskling till tåget och då också självklart åkt till American Take Away med barnen för vår obligatoriska vi-är-handikappade-utan-pappa-pizza! Mumsigt värre!

I morgon är det lördag och min älskade systers födelsedag och det innebär en tur till Uppsala! Det ska bli riktigt nice! Det enda jag har ångest över är ju att Albin missar sin sista hockeyträning och Madde missar sin första fotbollsmatch. Men sånt är livet ibland. Man kan inte få allt ;-)

Gårdagen avslutades med en date med underbara Erica och Adel! Alltid lika trevligt! Inser hur sjukt mycket man kan sakna en människa i sitt liv... Tur att vi kan dejta ibland så ångesten inte blir för stor ;-)

Men nu ska jag jäsa vidare i soffan med mina gullungar!

Idag är en bra dag! Puss och Kram

Har precis lämnat Posan vid tåget, så nu ä...

mms_img71953 (MMS)

Har precis lämnat Posan vid tåget, så nu är det dags för den obligatoriska utan-pappa-pizzan :-P


Torsdagen den 17 mars 2011

Det är dagens datum det! Japp så är det ;-)

Och vad händer idag då? Tog mig lite sovmorgon och åkte in till jobbet till sju (istället för sex). Har varit en riktigt soft dag! Tidningsplock med bästa Ami. Lite omplockning av alla trädgårdstidningar gjorde att vi gick därifrån med ett nöjt leende på läpparna :) Det är fortfarande såå kul med nya hyllan och de möjligheter som den ger! Är roligt att kunna möblera om och skapa lite nytt varje gång utan att det är tungjobbat...

Posan var in på en snabbvisit också så jag fick chansen att pussas lite på arbetstid ;-)

Laddar för fullt för att bli Procordia-änka i hela 10 dagar! Konferensen den här gången är nämligen på Gran Canaria! Grattis till det!


Letar febrilt efter en ny lista att skriva efter så ni slipper denna fruktansvärda bloggtorka... Får se om jag hittar något, om inte annat så får jag väl hitta på en egen :)

Idag är en bra dag! Kram alla

Ingen överraskning



Detta svar var ju ingen överraskning direkt. Skönt men tyvärr är det ju ändå inte svaret man vill ha när man har ont någonstans. Men sådant är livet på en pinne ;-)

Och magen - ja vad säger man?! Om detta är en ny version av mensvärken så vill jag inte vara med längre... Men jag lovar att om det är oförändrat i morgon så tänker jag i alla fall ringa :P

Dagen har gått ganska långsamt men har varit helt ok. I morgon är det en ny dag med tidningsplock och förhoppningsvis massor med skvaller och nyheter (och självklart planer ;-))

Idag är en bra dag! Kram alla

Min kompis idag ;-)

mms_img71949 (MMS)

Min kompis idag ;-)


Vad hände?

Ja jag har då ingen aning ;-)

Kom som vanligt hem efter jobbet (som är sent på tisdagar :P) och hade maten nästintill framdukad på bordet :) Slängde i mig lite korvstroganoff hungrig som jag var och när jag skulle resa mig för att ta den där extra onödiga portionen så kände jag att jag hade konstigt ont i magen...

Har aldrig haft så ont i magen förut (på det sättet alltså). Gick och la mig en stund och med dagens teknik så kan man ju googla via telefonen så blindtarmen kollades upp... Men det är fel sida så istället började ju tankar fara omkring om annat (som tex cancer) men sen lyckades jag trycka bort det och somnade en stund.

Blev inte väckt förrän halv tolv då min kära make tyckte att det var dags att göra sig klar för kvällen. Typ klä av sig kläderna :P Gick upp, tog en alvedon och har sovit till nu!

Har fortfarande lite svag smärta kvar men det känns mycket bättre. Och envis som jag är så åker jag till jobbet nu...

Det är en bra dag idag! Kram alla

Hårdkörning

En riktig omgång fick min kropp på gymmet idag. En "normal" genomkörare i morse och en rejäl nu till kvällen. Så nice! Blir så glad när jag orkar...



Men nu är det tack och god natt!

Dag 31 - eller?

Nej just ja - det var slut på detta nu!

Måste säga att det varit skönt att ha ett litet uppehåll från allt skrivande. Som jag sagt förut så skrev jag ju klart allt och la in tidsbestämda publiceringar. Men jag har inte blivit så jättemycket bättre i mina tummar så som tur var så hade jag ju inte blogg-tumme i alla fall ;P

Men nu börjar det stora problemet med att komma på något att skriva om! Jag förstår dom som kommer på sådana där listor för det ger ju ett tips om vad dagens inlägg ska handla om...

Ja som sagt - bloggtorkan - välkommen tillbaka ;-)

Idag är en bra dag! Kram alla

Grattis...

...till min kära svägerska Linda på hennes födelsedag idag!


Hoppas du får en riktigt bra dag med massor av tårta, kramar och presenter!

Idag är en bra dag! Kram alla

Dag 30 – Om jag vann 1 miljon

Åh ja tack gärna!

Men tyvärr räcker det inte långt för allt jag vill göra! Men jag skulle börja med att betala av lite lån (räcker tyvärr inte till huslånet) och sen skulle vi resa lite och investera i någonting jättebra som gör att vi kan leva gott för resten av våra liv!


Man kan alltid drömma!

Idag är en bra dag! Kram alla

And the winner is


Jublet hos barnen (läs Albin) hade inga gränser när denna otroligt söta och charmiga manboy vann! Grattis!

Dag 29 – Mina ambitioner

Mina ambitioner är att vara en bra mamma, en bra fru, en bra medarbetare, en bra syster, en bra dotter, en bra kompis, en bra moster, en bra faster, en bra svärdotter, en bra svägerska, en bra gammelmoster... Pust! Helt enkelt en bra människa!


Idag är en bra dag! Kram alla



Dag 28 – Det här saknar jag

Hmm saknar?! Saknar jag något? Jag vet att jag saknar någon eller rättare sagt några men något? Jag vet inte - kanske min "Pippi" som jag hade när jag var liten. Den försvann i branden som vi hade hemma 1987... Den hade varit kul att ha kvar för nostalgins skull :)



Idag är en bra dag! Kram alla


God morgon!

mms_img13541 (MMS)

God morgon!


Dag 27 – Min favoritplats

Åh det är hemma!


Och Cabo de Palos!

Och Olofsbo strand i Falkenberg!

Idag är en bra dag! Kram alla

Grattis Arvid!

Hoppas du får en riktigt härlig 7-årsdag!

Idag är en bra dag! Kram alla

Dag 26 – Mina rädslor

Oj oj oj! Återigen finns det ju hur mycket som helst när man börjar tänka efter...

Men ska vi ta den mest löjliga så är det tvestjärtar! Usch, fy och blä vad dom är äckliga och mycket skräckinjagande ;-)


Sen tror jag att jag hoppar över det som ibland kan spöka i drömmar och tankar...

Idag är en bra dag! Kram alla

Låta bli? Jag?

Noep, det kunde jag inte! Och gott var det!


Dag 25 – Min första gång

Finns många första gånger! Allt man gör har ju en första gång... Men om jag ska tro att det är den första gången som menas här så - glöm det! Berättar jag inte ;-)

Idag är en bra dag! Kram alla

Tro det eller ej men jag är på gymmet igen...

mms_img35101 (MMS)

Tro det eller ej men jag är på gymmet igen! Från noll till hundra direkt :-P


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Tanken på ett barn som far illa...

Åh det är så mycket som kan få mig att gråta! Jag gråter till TV-program, filmer, tidningsartiklar, dödannonser och ja i princip allt som är sorgligt...

Kommer ihåg att när jag väntade Isabella så var jag lite extra känslig och vääldigt "hormon-stinn" (skyller på första gången). I alla fall så satt/låg jag i soffan och grinade till Glamour! Hahaha! Det är sjukligt ;-)


Senaste gången var till Sofias änglar på femman... (Men erkänn - det är ett sorgligt program...)

Men jag brukar oftare skratta så mycket så att jag gråter mer än vad jag gråter för att något är sorgligt! Kan skratta så tårarna sprutar :D

Idag är en bra dag att gråta eller helt enkelt skratta på! Kram alla

Är jag på G? (Ett riktig gnälligt inlägg! Varnar härmed alla läsare!)

Vågar inte riktigt hoppas och skrika hurra än. Men en promenad igår och träning på gymmet i morse får mig att känna att jag är lite på gång igen... Hipp hipp hurra till mig själv!

Här kan ni alla hoppa över läsningen för det är en riktig "tyck-synd-om-mig"-text :P

Det sjuka är att jag blir svagare i mig själv. Vilket betyder att jag inte står emot de "påtryckningar" som uppstår i vardagen. Jag orkar liksom inte tjata om hälsa och mat hur mycket som helst... Om jag ska ta ett exempel: när jag kommer hem trött och sliten en tisdag (när jag jobbar till 17) och maten står på bordet så är det ju inte rätt av mig att gnälla över att det är "fel" slags mat för mig! Eller hur? Hur illa är inte det när någon har ansträngt sig och lagat mat och jag börjar klaga? Nej det gör jag bara inte utan istället så kniper jag ihop och äter (för jag orkar ju inte ställa mig att laga mat själv heller). Och resultatet som blir av att jag äter det som familjen äter är +15(!)kg... Jag har triggat igång mitt sockerberoende igen och jag äter inte alls som jag ska. Och det är ingen annans fel än mitt. Jag skyller inte ifrån mig på någon annan utan det är mer alla omständigheter runt omkring som gör att jag inte orkar kämpa! Vem orkar, eller rättare sagt, jag orkar inte vara den som hela tiden sätter stopp och tjatar om att vad vi ska köpa hem och inte. Oj då jag köpte fel är en stående replik i vårat kök tyvärr. Men det är helt och hållet upp till mig om jag ska må bra helt enkelt... Det som också skrämmer mig är ju att eftersom jag går upp i vikt av att äta lika som familjen, är det då rätt kost för mina barn? Kommer dom ha lika kämpigt som mig om 10 år?

Nej jag måste nog gå tillbaka och vara den tjatkärring som jag inte vill vara men som i alla fall kommer rädda mina barn från framtida bekymmer. Men det är inte kul vill jag lova... Kanske får jag ett tack om sisådär 20 år. Eller så får jag ett: jag skulle ha lyssnat på dig mamma...

Hur gör man sin röst hörd utan att vara tjat-, gnäll-, drygkärring? Om någon har lösningen så snälla dela med dig till mig för jag vill verkligen inte behöva tjata och säga samma sak om och om igen!

Nu har jag gnällt färdigt denna VAB-dag och härmed deklarerar jag mig besegrad och bestämmer istället att detta är en bra dag! Kram alla

Undrar om jag måste döpa om bloggen

mms_img64099 (MMS)

Undrar om jag måste döpa om bloggen till Påsens fru istället ;-)


Ännu ett grattis denna vinter/vår!

Och idag är det min underbara svåger Conny som fyller år! Grattis!!!

Hoppas du får en riktigt bra dag med massor av tårta och presenter! Vi håller oss på behörigt avstånd med sjuka barn men vi kan komma på tårta en annan dag istället ;-)

Idag är en riktigt härlig "vårdag"! Kram alla

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Träning! Definitivt träning och rätt kost... Då mår jag som bäst när det gäller mig själv. Annars är det mycket som kan få en att må bättre.

Komplimanger till exempel, eller ett leende. Eller kanske till och med en kram...

Sen finns det fyra personer vars existens jag mår bättre av!


Idag är en bra dag! Kram alla

Dag 22 – Det här upprör mig

Krig och orättvisor! Så klart...

Men om man ska se till vardagen så är det när folk inte lyssnar eller är nonchalanta...

Kan bli smått upprörd också om människor är oresonliga och envisa fast dom har fel (och jag rätt såklart;-))

Och människor som spelar dumma ska jag inte ens gå in på...
Äh, skit i det ;-)

Idag är en bra dag! Kram alla

Lite sorg...

Känner faktiskt lite sorg över att Lasse Eriksson gått bort så plötsligt. Jag tyckte han var riktigt roligt...
Skickar en stärkande tanke till hans familj också.

Må du vila i frid...

Dag 21 – Ett förändrande ögonblick

Åh det finns ju så många! Men ska jag välja ett så måste det ju vara när jag fick mitt första barn, för det är ju ändå den största förändringen som en människa kan vara med om! Från att vara ensam och tänka mest på sig själv till att nästan aldrig någonsin tänka på någon annan än sitt/sina barn...

6 februari 1997 kom den förändringen för mig. Klockan var 09.14 när vår första dotter Isabella föddes. Om det inte hade varit för att det var så länge sedan så hade jag kunnat lägga ut en bild på henne som nyfödd också men det fanns inte digitalkamera då. I alla fall inte i vår familj... Och att montera ihop scannern (eller ja - koppla ihop den med en dator) det orkar jag inte ;-)

Sen som sagt finns det ju huur många ögonblick som helst som förändrat precis allt! När jag träffade Anders, flytt till Ludvika, Falkenberg, Falun, fler barn, nya jobb och ja alltihopadetdär!


Idag är en bra dag för förändring! Kram alla

Dag 20 – Min favoritfilm

Att skratta till
  • Oss torpeder emellan - jo faktiskt, skrattar lika mycket varje gång!

Att gråta till
  • Hachiko - är inte säker om jag tyckte den var bra men f*n vad jag grät!

En film jag kan se hur många gånger som helst
  • Ocean´s eleven - eller faktiskt alla Ocean´s-filmer...

Film jag skäms till
  • Bridget Jones dagbok - behövs ingen kommentar...

Bäst just nu
  • Inception

Kan i alla fall konstatera att jag är "allätare" när det gäller film!

Idag är en bra dag! Kram alla

En trött hjälte...

mms_img38080 (MMS)

En trött hjälte...


Dag 19 – Detta ångrar jag

Hmm eftersom jag ångrar det så är det inget som jag tänker erkänna i cybervärlden ;-)

Men jag kan ångra att jag inte skött min hälsa ordentligt bakåt i tiden. Hade man gjort det från början så hade man inte varit i den situationen där man är idag...

Idag är en bra dag! Kram alla

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Måste säga 35! För förutom när man var liten och älskade att fylla år så kom en stor vändning i mitt liv när jag fyllde 35... I födelsedagspresent fick jag ett medlemsskap på Må Bättre vilket betydde att jag började träna och gick ner i vikt! I övrigt "slutade" jag fylla år när jag fick barn - det blev inte lika viktigt längre...



Idag är en bra dag! Kram alla

RSS 2.0