Grattis Johan!

Idag är den stora dagen för Johan Willind! För hela 21 år sedan var vi upp till Falu BB (eller egentligen Högbo) och tittade på den då största bebis jag sett ;-) Och vilken godbit det var sen - och fortfarande är! Älskar dig Johan och din underbara fru IsaDora!


Hoppas du får en riktigt bra dag!

Idag är en bra (födelse)dag! Kram alla

Söta Albin

Det är väl ingen som missat att min minsting fyller hela fem år på måndag?! När vi nu träffades så lägligt hemma hos Johan nästan hela tjocka släkten så fick såklart Albin lite grattis han också! Det började med en peng från familjen Calvo/Lindroth som tyvärr inte mottogs så bra eftersom han inte ännu hunnit komma över sin blyghet (tar en liten stund för honom att bli varm i kläderna). Men när han väl insåg vad det var så var han tacksam och talade om att den räckte ju inte till en cykel så han skulle istället köpa ett träd så han kunde bygga en lådbil!!! Hahaha så rolig! Sen efter all god mat och gudomligt fika så fick han även ett paket (som hans mamma lagt sig i lite) som var en riktig hit! Min syster lyckades fånga lite av lyckan på bild:


Lyckan är total när man får ett hockeyspel! Älskar dig min sötnöt!

Idag är en bra dag! Kram alla

I morgon...

...blir det en tur till Uppsala! Att umgås med folk och framförallt min familj är det bästa jag vet så det ska bli så kul! Den här gången är det Johan som ska firas! 21 år! Fast egentligen inte förrän på söndag så grattisinlägget kommer då ;-)

Och i helgen är det ju det här med Halloween. Vet inte riktigt vad jag tycker om det men min åsikt är i alla fall att ska man gå "Bus eller Godis" så tycker jag att man ska göra det på den dagen som Halloween är - alltså 31 oktober! Gillar inte när det kommer spöken dagen innan faktiskt... Som en kollega på jobbet sa: Det är ju inte så att man går Lucia-tåg på någon annan dag än på Lucia-dagen... Men det är inte många som har förstått att Halloween ALLTID infaller 31 oktober. Men så är det!!!



Har en son här hemma som nästan inte kan vänta längre på att helgen ska ta slut! Han vill väldigt gärna att det ska bli måndag... 5 år stor blir han då! Svårt att komma på vad vi ska köpa - känns som om han redan har allt...

Idag är en bra dag! Kram alla

Torsdag!

Innebär faktiskt att det är fredag i morgon =D

Tidningar med bästa Ami idag! Gick som vanligt superbra! Så spännande att det nästa gång är den nya hyllan som ska fyllas =)

Det är hantverkare precis överallt i butiken. En del kunder gnäller men är glada ändå och sen har vi dom som gnäller och är sura på riktigt... Men jag lovar att det kommer blir såå bra när det är klart! Och som sagt jag ser fram emot måndag då nya hyllan ska ställas på plats!

Inget annat nytt på någon front så tack för idag alla underbara!

Idag är en bra dag! Kram alla

Kallt...

...det börjar bli! Men istället för det här regnet så kunde det väl snöa tycker jag. Inte för att jag längtar efter en lång och kall vinter men för att det är så tråkigt med det här grå och trista vädret... Allting blir så rått, man blir liksom kall ända in i märgen...


Har upptäckt att min telefon talar om för mig vad den har gjort och tänker göra. Har väckningslarmet på mobilen och när jag ställer in det så talar den om att larmet slås på om si och så många timmar. Jag har tre larm på. I morse talade den om att den automatisk hade slagit av de två första larmen efter 1 minut! Hahaha helt makalöst vad man kan sova sig igenom!


Men som tur var vaknade jag till det tredje och sista larmet så jag kom upp i tid och kunde åka ner till gymmet. Min mage mår inte så jättebra (har inte varit bra på länge) så jag var inte tipptopp i morse men det blev en genomgång av rygg och armar i alla fall...

Nya tag! =)

Idag är en bra dag! Kram alla

Flytt och stök...

...på jobbet! När jag och bästa Ami precis börjat med tidningsplocket idag så kom dom underfund med att tidningshyllan var tvungen att flyttas. Allt för att få plats med de nya konfektyrhyllorna som i sin tur ska göra så att jag får in min nya tidningshylla! Blev liite mer jobb än vad vi väntat oss när vi började... Men det är ju också kul när det händer något utöver det vanliga! Jag menar hur ofta drar man en tidningshylla på tio sektioner genom en stormarknad? Men nu står den på sin provisoriska plats fylld till bredden med nya tidningar. Det kommer bli såå bra med den nya hyllan som dessutom är 12 sektioner stor! Den hamnar tyvärr lite i skymundan från "kundvarvet" men som kompensation så är det en ny stor hylla som förhoppningsvis kommer dra till sig kunder ändå... Kommer bli lite roligare att plocka igen när det är någonting nytt och när man får plats med allt istället för att tidningarna måste stå omlott med varandra... Spännande!

Håller på med min sjuttioelfte utrensningskur men var i alla fall tvungen att köpa naturgodis idag! En helt ny hylla fylld med alldeles färskt naturgodis! Mums! Men jag köpte faktiskt bara ytterst lite (blev bara 11kr) så det förstör förhoppningsvis inte för mycket =P

Och jag lovar mig själv och alla andra att nu är det bannemig sista gången som jag ger mig på någon kur! Vill inte hålla på så här! Måste sköta mig med mat och låta bli allt onyttigt istället så ordnar ju det mesta sig självt. Inte hålla på och må så här dåligt och tycka illa om sig själv...

OFF, off, OFF, off, OFF, off............................

Imorgon kära vänner är det Må Bättre som gäller! Blir det löpband eller gym? Återstår att se...

Idag är en bra dag! Kram alla



Halvägs! Dags att ta tag i livet - igen......

dsc_0391 (MMS)

Halvägs! Dags att ta tag i livet - igen... Idag är en bra dag! Kram alla


Sö(m)ndag

Känns lite bättre idag. Vaknade med huvudvärk men simsalabim så försvann den tillsammans med frukosten ;) Är ju sockerberoende så det kanske hjälpte att få lite snabba kolhydrater i maggen?! Nu är det snart dags för ny vecka och nya tag. Vad tror ni - klarar jag mig utan onyttigheter ända tills på lördag? Just nu vete sjutton själv faktiskt. PMS-depp? Hmm...... Måste börja föra humörbok tror jag så jag slipper fundera på om jag är ledsen på riktigt eller om det är dom där j***a hormonerna som spökar!

Men nu tar vi en dag i taget! Idag är det en riktigt skön (men kall) söndag! Bella är ute och säljer sina tidningar. Albin är tillbaka i huset och leker på sitt rum för en gångs skull. Anders byter däck på sunk-volvon och jag sitter som vanligt och degar i soffan med datorn i knät =)


Idag är en bra söndag! Kram alla

Smått illamående =(

Men inget att hänga läpp för - det är ju helg! Sitter i ett nästan tomt hus och känner mig lite halvt krasslig. Kan liksom inte riktigt sätta fingret på vad som är fel men jag kan tänka mig att det var så här mina barn mådde i veckan när dom var hemma från skolan/dagis. Bara lite allmänt blä...

Albin är med sin kompis Gabbe och hans pappa idag. Kommer inte hem förrän i kväll vilket känns jättekonstigt. Mer van med att tjejerna är borta en hel dag... Madde är med en kompis på Kupolen, får förmodligen åka och hämta dom lite senare... Anders är på innebandymatch på Lugnet och Bella är på sitt rum med David... Antar att det är meningen att jag ska passa på att vila lite så jag blir frisk och kry igen.... Lite typiskt att man inte mår bra när det är helg!

Önskar er alla en underbar helg full med kärlek och vänskap.

Idag är en bra dag. Kram alla


Tillbaka...

...i vardagen och även mannen tillbaka =) Albin var feberfri i morse och fick gå upp supertidigt och åka till dagis. Det var som vanligt en massa annat än mitt eget jobb att göra så det har varit fullt upp hela dagen. Kom inte hem förrän klockan sju... I morgon är en ny dag då jag får ta nya tag med "mitt"! Tycker faktiskt att det är kul det jag gör nu - om det inte vore så att de arbetsuppgifter som jag ska göra egentligen blir åsidosatta. Men det är bara att kämpa på!

Och som sagt älsklingen är hemma igen! Maten stod på bordet när jag kom hem och det är såå härligt att mötas av stora kramen när man kliver innanför dörren =) Me like! ♥


Idag är en bra dag! Kram alla

Smått galen =)

Blir jag när jag är hemma utan att få min beskärda del av vuxet sällskap ;) Men jag har i alla fall pratat i telefon - åtta gånger! Det är terror på hög nivå ;-) Vi är en lite smått galen familj som det låter väldigt mycket om. Galna skratt och tokerier runt middagsbordet tillhör vanligheterna. Och när jag är uttråkad (som jag är nu) så blir det än värre när jag också ger mig in i galenskapen =D


Men jag tänker bestämma här och nu att den feberfria dagen är idag och imorgon är vi tillbaka i vardagen och längtar tills det är helg (så vi kan vara hemma och få tråkigt igen) ;-) Men missförstå mig inte nu för jag älskar egentligen att vara hemma! Det är såå skönt hemma! Men just nu har jag tråkigt. Frukost, lunch, middag är avklarat och jag väntar bara på att tiden ska slå läggdags (för lilleman alltså)... Det är roligare att vara hemma med friska och pigga barn om jag säger så. Planerad ledighet består oftast av någonting. Sjuk ledighet består mest av vila och väntan...

Ja ja nu har jag gnällt klart! Eller förresten en sak till: Jag saknar min älskling! Men imorgon är han hemma igen =)

Mina brudar står just nu i köket och är i full färd med att baka en sockerkaka! Egentligen borde jag inte smaka när den är klar men som jag känner just nu kommer den landa fint ovanpå middagen ;-)

Idag är en bra dag. Kram alla



Samtal nr 3...

...från jobbet redan avklarat =) Dessutom har jag själv ringt en gång... Ja ja snart har jag berättat allt jag vet och kan så då behövs jag inte mer ;-)

Jag har alla min tre änglar hemma idag! Albin tror jag är feberfri idag (har inte hunnit kolla) så förhoppningsvis är vi tillbaka i vardagen i morgon igen. Tjejerna känner sig hängiga - ont i huvudet, mår lite illa osv... Eller så passar dom på nu när jag är hemma för en gångs skull =)

Nostalgisk? Jag? Neej då! Mina barn börjar bli lite stora bara. Och jag äldre...

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på denna gråa sjukdag men det blir i alla fall en vända till Maxi för att handla lite. Det går åt lite mer när alla är hemma...

Idag är en bra dag. Kram alla

VAB...

Allt på en gång - är det inte så?! Anders är på väg upp till Höga Kusten(?) för ännu en konferens och Albin har feber. Åkte hem tidigare från jobbet så A kunde åka iväg. Väl hemma så ringde Madde och berättade att hon mådde dåligt så det var bara att åka och hämta hem henne också... Stackars Ami fick klara sig själv med alla tidningar idag. Usch får ju så dåligt samvete. Vet ju att det inte är kul att stå med alla tidningar själv men Ami är ju bäst så det går nog bra ändå. Kassaombyggnaden då? Dom får helt enkelt klara sig utan mig... Barnen går ändå före! Planerar att vara tillbaka på torsdag om plutten är frisk då!

Gammal bild från sommaren 2007 på min lilla sötnöt =)

Nu ska jag försöka roa en uttråkad soon to be 5-åring!

Idag är en bra (VAB-)dag! Kram alla

Utanför?

Har du ibland haft känslan av att känna dig utesluten och icke användbar till att helt plötsligt vara den som ska veta allt och hjälpa till med allt? Så har jag känt det idag (jag och några till tror jag)! Tur att vi är några stycken drängar som kan förstå varandra och man får prata (läs kräkas) lite ;-) Tack, du vet vem!

Men tänker inte bry mig så mycket mer om det för nu är jag hemma hos min underbara familj istället! ♥

Har lite smått planer på att ta med tjejerna på en tur till Ge-Kås i Ullared någon helg. Bara fredag till lördag... Har ju en systeryster som också vill med så vad säger du om helgen vecka 45? Om jag inte är helt ute och cyklar så borde du vara ledig då ;-) (Ha ha kul att kommunicera via bloggen!)


När vi bodde i Falkenberg så var vi ju där på hösten och fyndade både vinterkläder och leksaker till jul så jag tror att en tur dit skulle både löna sig och vara en kul grej att göra bara vi tjejer!

Så nu tänker jag sluta blogga och börja leta boende i Ullared istället. Om inte annat så har vi ju en massa bekanta som vi kan våldgästa och samtidigt hälsa på medan vi är där =)

Idag är en bra dag. Kram alla





Må Bättre!

Vilket bra namn dom kommit på måste jag säga! För det är ju det man gör när man går dit - mår bättre!

Idag var det bara jag och TV:n som var aktiva så där på morgonkvisten ;-)


Idag är en bra dag! Kram alla

Besök...

...fick jag igår! Från att inte ha någonting att göra till att få finbesök hela dagen är inte illa! Min älskade storasysteryster Katarina och hennes helt otroligt underbara hund Alice gjorde sig besväret och åkte till Falun och till mig! Hur kul som helst! Och mina barn (läs Albin) har aldrig sagt Alice, Alice, Alice så många gånger på så kort tid förut ;)


Tomt blev det när dom åkte igen. Och i morse när jag gick upp för trappan saknade jag Alice´s glada viftande när jag kom upp! Konstigt vad en liten varelse kan göra avtryck =)

Spontanbesök och en syster som känner sig lite Wild & Crazy och drar iväg till Falun bara sådär är perfekt! Tack för besöket, jag älskar dig! ♥

Nu återstår att se vad söndagen har att erbjuda.

Idag är en bra dag! Kram alla

Sova, sova, sova...

...säng, säng, säng! Men i mitt fall igår så blev det soffan. Vi skulle efter att ha moffat i oss pizza och B&J kollat på Robin Hood! Jag vet att jag såg inledningen, men sen då? Vaknade klockan 01.00 i soffan och fattade ingenting =P Tror faktiskt att älsklingen sov då också men jag vet inte.

En typisk fredagkväll hos familjen Pousette?

Vi skulle haft besök av Isabellas David över natten men efter lite strul med en tidig innebandymatch idag så åkte han hem igår kväll istället. Synd!

All cred till Bella som trots alla hinder och vilja ställer upp på matchen! Jag älskar dig min modiga, duktiga dotter! Du är så stark och du kommer gå långt här i livet! Puss ♥


Idag är en bra dag! Kram alla

Äntligen helg!

Är totalt slut! Energi = noll. Men jag är snart tillbaka, hoppas jag för det är ju fredag - och helg!

Tittar precis ut och det snöar - SNÖAR!!! Det är tur att man vet att det inte kommer ligga kvar i alla fall. Inte än...

Alternativen jag har nu denna sköna fredag är
  • slumra en stund i soffan
  • städa
  • laga mat
  • sätta mig en stund på cykeln (hmm kanske efter tuppluren)
Japp återstår att se vad det blir av det hela. Känner jag mig själv rätt så blir det förmodligen alternativ 1 för hela slanten, men jag hoppas att jag piggnar i snart =)

Idag är en bra dag! Kram alla

Jag ska inte klaga...

...för jag har världens bästa man! Han ställer alltid upp, klagar sällan och dessutom så gör han allt för mig. Han städar, tvättar och lagar mat (världens godaste mat dessutom). Och det bästa av allt - han älskar mig! Trots alla mina fel och brister =)

Jag älskar dig Anders Pousette!


Idag är en bra dag! Kram alla

Jodå, lyckades igen!

Japps gymmet i morse igen då! Och aj vad jag redan har träningsvärk! Makalöst vad man tappar när man inte går kontinuerligt... Men nu känns det som om jag kommer fortsätta i alla fall, det är ju både kul och skönt (när det är klart ;-))

Måste passa mig för att falla tillbaka till latmasken igen eftersom det är så fruktansvärt svårt att ta sig tillbaka! Det blir ju gång på gång bevisat att det är jobbigt att ta steget när man väl lagt av. Spelar ju ingen som helst roll hur roligt och skönt man tycker att det är så är det lätt att falla tillbaka i ryggläge i soffan igen.


Jobbet idag har i princip varit - som vanligt! Tidningar med bästa Ami och vi väntar fortfarande på den nya hyllan! Skulle ju egentligen fått den förra veckan men nu är det uppskjutet till vecka 43. Men den som väntar på något gott =)

Imorgon är det uppräkning som gäller och sen får dagen tas som den kommer. Och det är ju dessutom FREDAG! Nice!

Idag är en bra dag! Kram alla

Jag har brutit förtrollningen!

Eller ska jag kanske kalla det förlamningen ;-)

Jag har varit nere på gymmet och tränat! Det ni, det känns stort just nu! Och visst är det väl underligt? Varför är det så svårt att ta steget när man ändå vet att man gillar det? Ja ja nu är det i alla fall taget - det första steget alltså. Utmaningen blir att fortsätta, hitta rutinen igen.

Tack för att ni finns!

Idag är en bra dag! Kram alla

Givande...

...föreläsning om Balans i Livet har jag varit på idag! Viktigt att påminna sig själv om saker som egentligen är självklara... Mycket som är tänkvärt!

Vet i alla fall att en stor del av min balans här i livet är min familj! Kan hända att jag är för bunden vid min man och inte har så många andra vänner men jag känner inte behovet av något annat heller. Han är mitt allt - Anders och barnen! Kan inte föreställa mig ett liv utan dom! Kan hända att det är farligt att vara så beroende av någon men jag tänker njuta av det så länge jag bara kan. Så det så! Och jag tänker för tillfället inte ändra på någonting bara för att - hemska tanke - något skulle hända som gör att jag blir ensam! Tror jag tar tag i det då istället OM det nu skulle visa sig att något händer...


Nog om det!

I morgon kära vänner SKA jag ner på gymmet! Det har jag bestämt mig för. Äntligen känner jag att det är dags! Nu håller vi tummarna att känslan är kvar när klockan ringer strax efter fyra i morgon bitti också ;-)

Idag är en bra dag! Kram alla

Nu är det så här...

...att det är måndag - IGEN! WTF måste tiden gå så fort hela tiden?!

Glömde ju nämna att i fredags så hade jag och älsklingen date med underbara Erica och Adel! Det blev som vanligt sjukt roliga spel långt in på natten =D Tack för en underbart kul kväll!



Idag händer det inte så speciellt mycket. Fick en hel del gjort på jobbet - tre saker strukna på min "to-do-lista" (tyvärr är det 20 saker till på den men det går i alla fall framåt). Och det är inte mycket som strulat. Känns bra inför resten av veckan!

Det var som sagt många paparazzi på Ehlins "kalas" och Jennifer har lagt ut helt underbara bilder på facebook! Har sparat ner några av dom som jag kan dela med mig av...

Otroligt fina och vackra bilder. Vilken fotograf du är Jennifer! Hoppas det gick bra att jag kopierade dom...

Nästa duktiga fotograf är ju min egen Isabella ;-)


Idag är en bra dag! Kram alla

Min stora härliga familj ♥

Ju fler år som går och ju mer alla "små" barn blir stora ju större blir vår familj! Det är riktigt härligt måste jag säga och man behöver inte längta efter bebis särskilt länge ;-)

Men om jag skulle sätta upp ett familjeträd här och nu så skulle hela bloggen bli full så det tänker jag inte göra!

Igår så åkte vi till Stockholm, eller rättare sagt - Hägersten, för att fira min systerdotter Ehlin som fyllt år! För mig var det också första gången som jag fick träffa deras minsting Douglas som föddes 7 september i år!

Det var värsta paparazzi-varningen hela dagen och många fotografer som tog kort och en hel del bilder blev bra även dom som Albin tog och här är ett urval:


En riktigt härlig dag med många inblandade, men inte riktigt alla, några saknades tyvärr...

Längtar redan till nästa gång!


Idag är det ännu en härlig söndag och det verkar som om solen är på rätt sida molnen idag! Städning i trädgården står därmed på schemat...

Idag är en bra dag! Kram alla

Jag tror jag är kär ;-)

Men jag får nog lov att berätta mer om det i morgon... Kan i alla fall avslöja att jag idag träffat världens sköning =) Eller egentligen fler sköningar men en liten som greppade mitt hjärta!

Tack för en bra dag! Kram alla

P.S Bilder kommer i morgon också... D.S

Hej,hej! :)
NU är det inte Helena som bloggar utan hennes dotter IsabellaPousette! :)
Jag har fixat hennes blogg!
kommentera gärna vad ni tycker! (?)
puss.


Kontakta mej:
[email protected]
http://mollibelli.blogg.se
http://isabellapousette.blogg.se

(eller så slänger ni in en kommentar till min söta mamma här på posansfru.blogg.se)
:) ♥♥♥

Idag var det en bra dag!

En helt vanlig Torsdag?!

Ja det kan man undra! För mig har det i alla fall varit som vanligt. Sen kan man ju börja fråga sig om det verkligen är så här det ska vara varje dag? Men nu är i alla fall installationen (som jag överhuvudtaget inte ens är ansvarig för) klar och alla problem med kassalinjen lösta! Känns fint! Tar lite tid att lära sig när det är någonting nytt men snart kommer vi ju tycka att det gamla systemet är antikt istället...

Just nu längtar jag till helgen när jag på lördag äntligen kommer få träffa familjen Calvo/Lindroth!

Alfonso, Adina, Ehlin och


nytillskottet Douglas! ♥

Ser som sagt verkligen fram emot det! Tänkte ta mig en tur ner på stan och shoppa lite kanske. Vet inte vad än bara ;-)

Idag är en bra dag! Kram alla

Stolt!

Det krävs ännu ett inlägg idag! När jag hämtade Albin på dagis idag så sa han så här: Mamma, jag tror att jag kan cykla nu - utan stödhjul alltså! Kan jag få prova när pappa kommer hem?

Och här är resultatet!

Han trodde alltså rätt =D Helt plötsligt bara! Som om han aldrig gjort annat...

Idag är en riktigt bra dag!!! Kramar & Pussar till alla

Åh vilken dag!

Tror inte det kan strula mer med installationen än vad det hittills gjort! Men nu verkar det i alla fall sakta men säkert lösa sig... Men blä för stöddiga tekniker och oförskämda medarbetare idag! Tacka vet jag snälla tekniker och hjälpsamma (icke uppkäftiga) medarbetare! Pinsamt med stöddiga kommentarer till hjälpsamma tekniker (som verkligen gör allt och ställer upp på oss). Men men jag hoppas han kommer vara lika hjälpsam i fortsättningen också vår älskade Bosse ;)



Har ju lovat bilder från helgen så här kommer några

Kvällen innan dopen hade vi ju jättedate i resturangen tillsammans med Rim, Robert, Neila, Elin, Tessan, Petter och denna lilla vandringspokal Albin =)

Obligatorisk uppställning efter dopet! Robert med Neila och Rim ♥

Sötaste prinsesstårtan någonsin!

Genomgående tema på presenterna: Barbapapa!

Huvudpersonen ♥

Idag är en bra dag! Kram alla

Grattis Ehlin!

Idag fyller min systerdotter, bästa, snyggaste, gulligaste och underbaraste Ehlin år! Grattis på födelsedagen! Vi ses på lördag när vi tar en tur till Stockholm ♥


En bild från 2007 (känns som 100 år sedan) när vi var i Spanien tillsammans!

Idag är en bra dag! Kram alla

OFF!

Idag har jag faktiskt lyckats med min satsning på OFF! Åt en halv kanelbulle som jag bestämt från början och inget mer! Nu gäller det att fortsätta...

Har ju skrivit OFF på min hand vilket får folk att undra. Men jag tror det hjälper att få berätta!? Brukar enkelt säga att det betyder att jag inte ska äta något. Det är bara vissa som får höra hela versionen. (Orsak, Förhållningssätt, Följd).

Känns som om man får lite mer press på sig om människor i ens närhet vet om att man kämpar!

Har varit en helt vanlig måndag återigen. Har börjat installera nya kassasystemet (Posica 9) idag vilket ställer till det lite grann men det har än så länge gått smidigt tycker jag...


Här hemma väntar jag fortfarande på min kamerasladd så jag kan visa upp lite fina dopbilder men den är förhoppningsvis på väg hem snart ;-)

Nu är det dags att kolla på finalen till Biggest Looser!

Idag är en bra dag! Kram alla

Neila Ann Lilian Larsson <3

Japp nu har vi varit på dop i Bollnäs! Sötaste Neila har nu döpts och blivit medlem i Svenska Kyrkan (vad nu det ska vara bra för egentligen, men det är ju jag och mina barn också)...

Vi åkte redan i fredags och tog in på Scandic Hotel i Bollnäs. Anders gick ner och klagade på vårt minimala rum och tillslut fick tjejerna ett eget "ungdomsrum"! Perfekt =) När all incheckning och klagan gått över så tog jag och Anders en tur till ICA Träffen för att kolla in Roberts butik. Riktigt fin måste jag säga! Fräsch och trevlig som bara den!

Sen mötte vi upp Rim, Robert, Neila och Elin för lite middag i hotellets restaurang! Riktigt trevligt och riktigt gott. Även Tessan, Petter och deras lilla Albin (som också bodde på hotellet) slöt upp i gemenskapen! Kändisspaning pågick på hög nivå under kvällen då vi insåg att även Salem al Fakir och Lina Hedlund bodde där! Vilka roliga tricks man kan hitta på för att få en glimt ;-)

Och så idag (lördag) var det då dags för dop i Bollnäs Kyrka! Jättefint dop som var snabbt avklarat. Neila och alla andra skötte sig perfekt ;) Till och med Albin satt still (nåja nästan i alla fall) hela tiden. Sen for vi vidare till en jättefin bystuga (typ) och käkade supergod smörgåstårta och supersupergod prinsesstårta (med Neilas bild på)!
Riktigt kul var det! Nästan som en liten träff med gamla maxianer blandat med trevlig släkt till Robert och Rim. Bara jag (och lite Elin) som fortfarande är kvar på Maxi. Johanna, Maja (i och för sig bara mammaledig), Tessan, Simone, Sofie, Robert, Rim och Anders har ju slutat! Men det var som sagt riktigt roligt att träffa alla! Tack familjen Boulakmine/Larsson för en underbart bra dag!

Hade tänkt bjuda på lite fina bilder men tydligen så är sladden till min kamera hemma hos en kompis till Bella!?? Man kan ju undra varför, men men... Får bjuda på det en annan gång!

Idag är en bra dag! Kram alla

RSS 2.0