Ont i huvudet :(

Tråkigt att vakna med huvudvärk! Men inget som inte lite panodil kan råda bot på (hoppas jag)...

Har börjat på ännu en kur av Prenet idag! Måste sätta stopp innan det går för långt! Önska mig lycka till för jag vill inte mer efter det här. Helt sjukt att jag inte kan äta normalt utan att lägga på mig massa kilon! Men jag vet att jag inte ätit normalt egentligen utan lagt till väldigt onormala ovanor efter den normala måltiden... Skyll sig själv!

Måste få in vanan att äta rätt så jag inte behöver tänka på det nå mer! Inte behöva känna att man måste förklara sig både hemma och på jobbet. Tror jag tycker det är jobbigast faktiskt. Att man måste förklara varför man inte vill ha tårta, varför man tar en "drink" till lunch istället för mat, varför man inte vill att chips och godis ska finnas i skafferiet osv.... Men det handlar ju om mig själv. Måste ju komma över min egen känsla och kunna stå emot påtryckningar utifrån. Har gjort det förut och kan göra det igen. Men gnälla kommer jag göra för jag tycker det är skitdrygt att behöva tjata och säga samma sak om och om igen.... Nej köp inte hem dom flingorna, chipsen, godiset, smaksatta yoghurten, juicen, halvfabrikaten, vetemjölslimporna, bla bla bla.... tjat tjat tjat...

Så där ja! Det var dagens gnäll och dagens outning... Nu vet ni att jag misslyckats återigen med vikten och att jag återigen måste ta tag i mig själv! Som tur är har jag inte slutat träna helt så den biten är inte så jättejobbig att börja med i alla fall. Men jag ska öka på intensiteten lite!

Så som sagt önska mig lycka till så får vi se hur det går!

Idag ska vi göra pastasallad av den stackars kycklingen som blev kvar igår (hade ju köpt två!). Men vi tänkte inte visa vår kära son det idag! Tänkte han skulle få komma över gårdagens upptäckt först... Får se hur det går, om han vill äta överhuvudtaget! Jag, som sagt, tänker ju inte äta alls utan hålla mig till kuren ett tag till. Svårt att förklara för barnen varför jag inte tycker att jag duger som jag är och inte äter men jag får väl berätta för dom att jag inte lyssnade på min mamma när jag var liten och därför väger lite för mycket på grund av det ;-)

Idag är en bra dag (inte för kycklingen dock)! Kram alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0