Längtar...

...efter mycket! Vett i skallen skulle vara kul ;-)

Värsta ombyggnaden på gång på Maxi! Riktigt spännande, blir nog väldigt bra tillslut! Övertygad om att rätt beslut kommer att tas...


I morgon gott folk så är det - just det FREDAG! Igen =) Var det inte så att det var det alldeles nyss också? Kan det vara så att fredag återkommer varje vecka? Att det är därför som det titt som tätt är just fredag?! Hmm, jag knäpp? Nädå bara liite galen ;-)



Kom på idag att det finns ju möjlighet att byta vårdcentral nu för tiden. Det är något som jag ska göra! Har inte (förutom på mvc & bvc) fått någon som helst vettig hjälp här nere på Tisken... Kanske ska ta tag i det direkt så kanske jag får hjälp med mitt "feta" ben?!

Ja det var allt för idag gott folk. Idag är en bra dag! Kram alla

Kommentarer
Postat av: Ehlin

Ja bra byt! Ska ni till Uppsala i helgen? Kramar

2010-09-02 @ 19:05:16
URL: http://ehlinl.blogg.se/
Postat av: Ehlin

Tycker verkligen att de är jätte bra att ni byter!! :D jag funderar på att komma på söndag isf, men de beror lite på er oxå! Alfonso är inge sugen på marknad alls så isf får han och Adina stanna kvar här! Vi kan väl höras så jag vet hur ni gör, jag vill oxå gå på marknaden!! Miss u 2!! Kramar

2010-09-02 @ 19:46:29
URL: http://ehlinl.blogg.se/
Postat av: Helena

Och jag som har fått så mycket bra hjälp på Tisken, team Berget. Tidigare var jag med i Laven och det var värdelöst. Nu har jag fått jordens bästa läkare! Men byt om du inte är nöjd. Man ska få bra bemötande och hjälp när man söker vård!

Jag skriver inte så ofta men det är kul att följa din blogg och jag är nyfiken på ombyggnaden i Blge. :)

2010-09-02 @ 20:33:30
URL: http://www.dalahundar.se
Postat av: Katarina

Byt, byt, byt... Hör nu vad storasyster säger.. Om dom inte kan hjälpa dig med Albin och inte heller med ditt svullna ben, så är det verkligen dags för ett byte! Och tala gärna om för dom, vad du tycker! (säger hon som är så konflikträdd att hon darrar på tangentbordet...) Love you! Och KOM HIIIIT! Jag saknar er alla!

2010-09-02 @ 20:53:37
URL: http://katlind.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ohhh, ombyggnad! När förväntas den vara klar? Är alla tjänster tillsatta? Blir det bra? Så många frågor jag har :)

2010-09-02 @ 21:31:05
URL: http://trasmattans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0