Hotell

Då har vi flyttat från vårt lyxiga hus och tagit in på hotell för en natt. Måste återigen tacka Johanna, Urban, Olivia, Alicia och Noah för att vi fick äran att "vakta" deras hus en vecka. Synd att vi inte kunde ta semester första veckan också men nu blev det i alla fall nio dagars avkoppling i vackra Halmstad.

Har precis badat bubbelpool med hela familjen och nu försöker vi lugna en hyper-Albin så han kan lägga sig för att sova. Bubbelbad var inte lika sövande på honom som det var på oss vuxna ;)

Imorgon är planen att checka ut och åka vidare till Ge-Kås en sista gång och sen åker vi hem till Falun är det tänkt. Hade velat stanna en natt i Göteborg och gått med barnen på Liseberg men det var inte lätt att få tag på hotellrum under Gothia Cup så vi får helt enkelt åka hem istället. Gladast för det är Bella för då kan hon umgås med sin blivande istället för med oss...

Idag är en bra dag! Kram alla

Kommentarer
Postat av: Anonym

Saknad på jobbet!! Känns så fel att se din vikarie sitta där.

2010-07-20 @ 19:39:46
Postat av: nicole

Glömde tacka för muffinsen! Den godaste jag har ätit, tack så jättemycket! Blev så glad över att du sparade en till mig, det värmde mitt hjärta:) tack!

2010-07-22 @ 21:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0