Trodde aldrig

att denna fredag skulle komma, eller rättare sagt det kändes som att denna fredag aldrig skulle komma... Har nu återigen jobbat 12 dagar i sträck och även om det är några få timmar på helgen så tär det på både kropp och själ. Dessutom när man inte hinner göra det man ska utan bara hamnar mer och mer efter med ens egna uppgifter så känns det ibland hopplöst.. Men men nu är i alla fall den lediga helgen här!!!


Tjejerna är på cup i Örebro så det ser ut att bli en lugn och skön kväll ;-) En film och lite fredagsmys kanske...

Har lärt mig en viktig läxa denna vecka och det är lite svårt att förklara men den handlar om att alla människor är olika och alla har inte samma beteende... Så ta inte för givet att det är rätt att behandla andra som du tror är rätt för det kanske är helt fel för den personen... Istället för att bli arg och irriterad för att någon inte förstår, lyssnar eller gör som du säger så kanske du ska ändra på ditt sätt att förklara och berätta istället.

Summa summarum så kan du aldrig ändra andra utan bara dig själv... Viktigt och nyttigt att veta och förstå. Sen behöver inte det betyda att man tycker om den andra personen eller tycker att den är vettig i sitt beteende ;-)


Nu ska jag vila en stund så jag orkar mysa sen...

Idag är en bra dag! Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0